2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 131815 بازدید | 1494 پست
میرسه ب شرطی ک مرد طلاق بدهالان بگه طلاق میخوام میگ خب باشه حقو حقوقتو ببخش طلاقت بدم ولی اگ نشون ند ...

یعنی اگه زن بگه طلاق میخام وطلاق گرفتن از طرف زن باشه مهریه اصلا بهش تعلق نمیگیره؟؟ فقط اگر مرد بخاد طلاق بده باید حتما مهریه رو بده درسته؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره الان فقط رو قوی شدنم کار میکنم و اینک منم شوهرم نمیذاره بیرون کار کنم یواشکی تو خونه کار میکنم د ...

عزیزم میتونی راه درامدت رو بهم بگی ، شرایط من از همه تون بدتره ، 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
امروز اتفاق افتاد خیلی عجیب بود

اسی ما سر یه داستانی ۸ ماه خونه پدرم بودیم.هربار بحثمون میشد شوهرم وسایلاش جمع میکرد میرفت خونه باباش من همش بیخبر میرفتم پیشش از دلش دربیارم.با  اخر خیلی محکم ایستادم گفتم تا پای طلاقم خواستی هرروز و هر ساعت که بگی میام تو نشدی یکی دیگه (حتی یبارم بهش گفتم نیاز شدید جنسی دارم میای یا با کسی برم) حوصله این رفتارای زنونه تو ندارم هر دقه قهر کنی اینشد که خودشو جم کرد.زن اصلا نباید ضعف و وابستگی از خودش نشون بده.

ای واااای.خودشه بخدا.کسیکه خیانت کنه اینقدر پرخاشگر و عصبی نمیشه.اعتیاد روانشون رو بهم میریزه.

باور کن از خیانتم میتونه باشه،یادمه وقتی مادرم با یه مرد زن دار به بابام خیانت میکرد خیلی خیلی بد اخلاقی میکرد باهامون

چقد داستان هاشمی هم میشن داداش کوچیکه منم همین طوری بود تقریبا!!!!

سال ۹۷تا۴۰۲ پنچسال نبود 

اون زمان با مامانم بشدت بد رفتاری می‌کرد یروز ساکش رو بست و گفت دیگه منو نمیبینید!!!!

داداشم از خونه پدری زد بیرون اما جای نرفت فقط خونه مجردی گرفت و تنها زندگی میکنه 

الان فقط تلفن میزنه و اصلا نمیاد که ببینیمش!!!!

یبار یه دوستش به اون یکی داداشم گفته بود که فلانی با یکی ازدواج کرده و بچه دار هم شدن الان بهشون حدودا ۳سالشه!!!!!!

فقط یکی بخواد خودشو گمو‌گور کنه راحت میشه 

ما تو شهر خودمون مشهد داداشمون رو گم کردیم 

ا

شوهر ت ی مشکلی داره صدرصد. یا موادی یا قرصی چیزی. شنیدم پیش دوست دخترش رفته باشه خاموشه کرده گوشیشو. داره جفتک میندازه دیگه ب زندگیتش بقران ما نتونستیم ی زن بگیریم ب جان مادرم خونه ماشین داریم ازترس این گرونیا ک خدایی نکرده زن بچه چیزی بخواد نتونم بگیرم. این اقا جفتک میندازه حالا. یه لگد بزن تو ک... نش بذار بره بابا 

عزیزم  اصلا فکرشو نکن با خودت خوش باش خودتو دوست داشته باش خانه را هم ترک نکن  واگزارش کن به خدا مطمئن باش مشخص میشه صبور باش خدا با صابران هست خودتو بسپار به خدا درست میشه