2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست
بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا بد نه صبح اومد گفت بیا داشته باشیم بیخیال روزه منم گفتم نمیتونم سر هوس روزه ...

من احتمال میدم مشکل روحی روانی شدید داره 

بنظر هول هست ولی خیانت جنسی نکرده 

کاربری سوم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من احتمال میدم مشکل روحی روانی شدید داره بنظر هول هست ولی خیانت جنسی نکرده

درسته موافقم 

منم فکرم سمت خیانت نمیره 

ولی خب هر چی که هست 

غیر قابل تحمل هستش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

جوری که تعریف کردی امکان داره شوهرت از لحاظ روانی مشکل داشته باشه با مشاور یا روانشناس  مطرح کن که بتونه درست راهنمایت کنه 

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 
چرا فکر کردم شوهرت داره با یه جایی مثل شرکت های حرمی یا گروهکی چیزی مثل اینا از راه به در شده و میخو ...

نه قبلا بهش گفتن تو دام نیفتاده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اصلا فکر نمی‌کردم به اینجا برسم آدمی که انقد خوب و فرشته بود واسه حرف زدن با من التماس میکرد الان دا ...

عزیز دلم عشق  فقط برا زمانیکه که بهم نرسیدی یا اوایل زندگی مشترکه،نمیگم بعدش ازبین می‌ره نه،ولی ب چشم هم نمیاد،چون زنها احساسین،ولی مردها خیلی نه،غصه نخور آدم باید توزندگی سنگ ببنده ب دلش حتی یه سنگ کوچیک،حتی تواجتماع جمع خانواده فامیل یا تعامل با غریبه ها،نه فقط توزندگی مشترک،واقعا بین باش،یعنی یادبگیر،خب دنیا با احساسات قشنگتره،ولی اکثر روزها انگار بدون احساس قراره سپری شن و شدن..هم مسیر زندگی شما،باید باید بگه چرا نیست،کجاست که نیست،زوج مخفی کار یعنی هیچ..بگو اگر تنهایی میخوای ادامه بدی منم حرفی ندارم،بگو من بخاطر تو فقط نموندم،بگو وایسادم جواب بگیرم،یا جواب منو بده یا جواب قاضی و قانون و دادگاه رو بده،بگو اون موقع دیگ من دیگ مثل الآنم نیستم،خیالت راحت،بگو اون موقع تایم دستشویی رفتناتم میگی.با زبان تهدید نه با زبان عملی کردن حرفتو بزن،سعی کن زنگ بزنی پشت گوشی جواب بگیری،بگو بری یا جواب منو ندی دیگ منو نمیبینی،یه تایمی پیش خودت مشخص کن برا ب جواب رسیدن،نسداقدام کن،بکش دادگاه،نذار اگر خدا نکرده کاری می‌کنه ب بیماری برسه کارش.اجازه حمایت ب خانواده ت بده،مطلعشون کن اگر جواب نگرفتی ازش

میرسه ب شرطی ک مرد طلاق بدهالان بگه طلاق میخوام میگ خب باشه حقو حقوقتو ببخش طلاقت بدم ولی اگ نشون ند ...

چه جوری ؟

بیشتر ببینید
جوری که تعریف کردی امکان داره شوهرت از لحاظ روانی مشکل داشته باشه با مشاور یا روانشناس مطرح کن که ب ...

بله موافقم 

بیشتر ببینید
خسته شدم واقعا چطور همراهیش کنم

هر وقت اومد باهاش با آرامش صبحت کن بهش بگو این زندگی خیلی به مشکل خورده من دوست دارم وضعیت زندگیمونو درست کنیم بهش بگو هر دو تامون ی سری اخلاق های بد داریم که باید ترک بشن که بتونیم از زندگی رو راحت و درست ادامه بدیم اما خب باید حتما از کسی کمک بگیریم کم کم راضیش کن به نظرم اولش مقاومت می‌کنه اما کم کم راضی میشه 

عزیز دلم عشق فقط برا زمانیکه که بهم نرسیدی یا اوایل زندگی مشترکه،نمیگم بعدش ازبین می‌ره نه،ولی ب چش ...

درسته عالیه حرفات 

درخواست دوستی دادم خوشحال میشم قبول کنی 

بیشتر ببینید