2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اما نظرم اینکه اگه تنهایی میتونی ازپس کارات زندگیت بر بیای و پیشرفت کنی تنهایی ازش جداشو چون با این ...

منم موافقم باهات 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
خب اونوقت شک کن چون اگه ریگی به کفشش نباشه اروم باشه قطعا اعتیاد نیس اما اگه دادو بیداد بود بدون ی ...

درسته ولی خب فکر نکنم بتونم حتی یک ساعت 

تحملش کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
حس میکنم همسرت معتادهالبته اینکه رو فیلم ستایش یجوری شد هم ممکنه دلیل داشته باشه

بله خیلیا گفتن معتاده 

بیشتر ببینید
اگه پیدا نشد برو دادگاه شکایت کن به شکایتت رسیدگی میکنن اگه پیداش شد صحبت کن باهاش ببین کجا بوده مش ...

درسته 

بیشتر ببینید
راستی خر نشی بچه دار بشیتا درست و قابل اعتماد نشده بچه دار نشو

هیچوقت 

بیشتر ببینید

دوستان من خیلی خستم 

سرم درد می‌کنه 

نیاز به خواب دارم 

یکم بخوابم بلند بشم فکرمو جمع کنم 

میام بهتون جواب میدم 

دعام کنید خواهش میکنم 

به دعاتون نیاز دارم حالم خیلی خوب نیست 

آرامش می‌خوام فقط همین 

بیشتر ببینید
درسته ولی خب فکر نکنم بتونم حتی یک ساعت تحملش کنم

خب چند وقته ازدواج کردی ؟ 

چندسالته ؟

ببین بعضی از اقایون وقتی چیزی رو به سختی به دستش میارن دیگه واسشون مهم نیست  و شروع میکنن به اذیت و آزار دادن 

ی عزیزی تعریف میکرد ی پسر حدود ۹ سال ی دختر رو میخواست باهزار مکافات دختره رو راضی به ازدواج میکنه شب عروسی خرج میلیاردی میکنه واسه جشن فردای عروسی میگه من تو رو نمیخوام وفقط واسه ی شب میخواستمت چون همیشه بهم جواب رد دادی باید مشکل شوهرتو ریشه یابی کنی 

سری قبل تاپیک زدی کتکت زده بود اینهمه بهت راهکار دادیم و راهنمایی کردیم ، یا خودت متوجه عمق فاجعه نیستی یا دنبال پربازدیدی هستی که دوباره برگشتی !

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨