2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133727 بازدید | 1544 پست

به ستایش یک نظر داره یا ستایش دو؟؟؟ستایش دو که خیلی پیر وزشت شده..اگه به ستایش دو نظر داره معلومه شوهرت یه چیزیش میشه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستی اسی..مشخصه شوهرت از نظر روانی مشکل داره..بحث خیانت نیست.شاید دو قطبی چیزیه...چند روز صبر کن اگه درست نشد برو دادگاه وبگو شوهرت ترک منزل کرده وبی افت دنبال کار طلاق..وتاکید میکنم یه برنامه واسه ایندت بچین..تهران برو کار کن پول جمع کن بعدم مهاجرت

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

من شوهرم صبح خیلی به سختی میرفت سرکار.... 10سال با التماس و... بیدارش میکردم تا شد آخرسال که میخواستن توبیخش کنن و من فهمیدم..... برادرشوهرم رئیس خودم هست بهم گفت دیگه بیدارش نکن بزار خودش بیدار بشه و بره.... دیگه صداش نکردم و کلا بی محلی کردم.... امروز صبح زود بیدار شد رفت.... همه کار درست رو میدونن کافیه که بخوان 

چه چسخلیه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اگه امکان طلاق دارین، جداشید، بعید میدونم اینجور ادم ها خوب بشن. شما برید دوباره سرکار دولتی تون تو تهران یا هر جا دیگه. 

یکم بیشتر به خودتون برسید، تنهایی عشق و حال کنید. 

زبان یاد بگیرید 

مطمعنا چون شما خانم شاغلی هستید شوهر بهتر از براتون پیدا میشه

اونایی که میگن حجاب باشه تجاوز هست و مشکل خیانت مردا،زنای بد حجاب هستن ،الان طرف به ستایش تو تلویزیون که بایه کلی پارچه هم هست نظر داره الله اکبر من مرد اینقدر سست عنصر ندیدم رو صداسیما نظرداشته باشه

بعد از فیلم همش دنبال بهانه واسه دعوا بود منم بی محلی کردم امروز خواب بودم بیدارم کرد گفت دارم از ای ...

برو‌ مهرت رو بزار اجرا؛ این آدم از همون عقد تعادل روانی نداشته با. زیر یه سقف رفتن هم درست نشده که بدتر شده .این آدم یه تهدید و تشر اساسی میخواد تا به خودش بیاد .اگر بازم اومد و دور روز مهربونه شد کولو نخوری همچنان دنبال مهریه ت باش ..نخواست بده به درک .جدا شو و خودتو آزاد کن و برو دنبال پیشرفت شخصیت ..تروخدا به خاطر حرف مردم بچه نیاری از این آدم دو قطبی که معلوم نیست با خودش چند چنده 

باور کن از خیانتم میتونه باشه،یادمه وقتی مادرم با یه مرد زن دار به بابام خیانت میکرد خیلی خیلی بد اخ ...

امان از دست خیانت 

چه گناه بزرگی رو مرتکب میشن

فکر میکنند چی؟ دنیا کشکه

گول ظاهر فرد رو میخورند، اخرشم جز حسرت و پشیمونی نمیمونه براشون