2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن سختی بیشتر کار خونه و بچه ها هست چون یه نوزاد دارم کم میتونم کار کنم در نتیجه درامد هم کمتره

خدابراتون ببخشتشون انشاالله پرروزی باشین اگه دوست دارین میشه یکمی بیشتر توضیح بدین که روش کارچطوره و درلمدش چقدره و...باید چندساعت کارکنی 

منم مثل شما بودم الان فهمیدم اختلال خودشیفتگی داشته کاش از اول میدونستم که سالها خودم روعذاب نمیدادم

بله عزیزم دقیقا ، من نخواستم بگم خودشیفته هست چون با دو سه مورد که نمیشه گفت،تازه اون موقع ها که این همه اطلاعات در دسترس نبود من تازه شش هفت ماهه فهمیدم خودشبفتگی چقدر خطرناکه و چقدر اسیب زننده هست، همیشه فکر میکردم خودشیفته یعنی اینکه خودتو خیلی دوست داشته باشی. انشاالله خدا به دلتون آرامش بده عزیزم و یه زندگی جدید پر از عشق رو تحربه کنین.

⁦⁩⁦

گلم گفتی ک همسرت قرص ویاگرا مصرف میکنه 

خب قرص ویاگرا برای آلت تناسلی مرد هست شاید این اخلاق بدش به اون ربط دارع 

تو این چند وقته اخیر رابطه ای باهم داشتین 

نداشتن رابطه زناشویی هم میتونی باعث بدی یک مرد بشع 

و لینکه شاید همسرتون اعتماد ب نفسشو از دست داده 

باهاش منطقی صحبت کن 

اگه حل نشد برید پیش مشاور و روانشناس 

علامت معتاد شیشه با معتاد به تریاک چیه

کسی که به شیشه اعتیاد داشته باشه شدیداً بی خواب میشه 

خیلی تشنه میشه ،چشماش دو دو میزنه،میل جنسیش از بین میره، توهم های عجیب میزنه، وقتی به یه چیز گیر بده دیگه ل نمی‌کنه چه یه حرف باشه چه یه آدم باشه چه یه وسیله باشه ،یخ سری هاشون هم علاقه زیادی به پرنده و مرغ و خروس پیدا می‌کنن 

اما تریاک همش میخوابن ،لاغر میشن،حرف و صپاشون هم کشیده کشیده میشه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏