2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یوتوب

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
تغذیه بیوشیمی متابولیسمه ، گفتم اگه مثل دوران کنکور کلاس آنلاین یا فیلمی هست ببینم اونا رو

والا نمیدونم

من ده سال پیش درسم تمام شد

سرچ کن،تو گوگل یا تلگرام اینا

شاید چیزی باشه

متن درس رو هن بادقت بخون

برای خودت نمودار بکش

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
آهان چی سرچ کنم؟ استاد خاصی درس میده؟

هر مبحثی که میخوای

کانال نینجا نرد خوبه ninja nerd

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
والا نمیدونممن ده سال پیش درسم تمام شدسرچ کن،تو گوگل یا تلگرام ایناشاید چیزی باشهمتن درس رو هن بادقت ...

آهان تو گوگل فیلمای کوتاه هست و کامل نیست ، مشکل اینه استادمون جزوه نمیده و خودمون باید بنویسیم

نه کتاب رضا محمدی رو دارم خودم ولی خب با اینکه فارسیه فهمش خیلی سخته😅🤦‍♀️

منظورم از منبع، ویدئو انگلیسی بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم