2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134855 بازدید | 1556 پست
زن هایی هستن سالها اعتیاد شوهر رو متوجه نشدن این خانم تازه عروس حتی یک درصد خیانت نیست فقط ایشون اعت ...

آره معروفه به خالی بندی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
فقط خیانت ب این شدت رفتار مردارو تغییر میده

بنظر من همسرشون دوقطبی هست باید برن دنبال درمان 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای کاش خانواده همراهی داشتی اونطوری خیلی راحت تر تصمیم میگرفتی و تموم میکردی قضیه.ولی الان خودت باید ...

امیدوارم 

واقعا جز خودم کسی نیست باهام 

شاید خدا کمی نظر کنه بهم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اگرم خیانت بود بالاخره سوتی میداد یه نشونه ای چیزی منم آدم شکاکی هستم خیلی ولی چیزی ندیدم نمی‌دونم

دیگه وقتی یهو ول میکنه میره و پیش شما نیست چه سوتی ای بده یا اگه یه گوشی دیگه داشته باشه که اونو تو خونه نیاره چجوری میخوای متوجه بشی؟

به هر حال یه فکر اساسی برای زندگیت بکن 

دیگه وقتی یهو ول میکنه میره و پیش شما نیست چه سوتی ای بده یا اگه یه گوشی دیگه داشته باشه که اونو تو ...

دقیقا 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
یعنی چیزی مصرف میکنه یا دیوونه ای چیزی هست ؟

شوهرمنم بامن نه رابطه داره.فحاشی میکنه کتک میزنه تهمت میزنه خیانت میکنه بدچشمی میکنه تمکین نمیکنه.دنبال راهه ک خونه رو خالی کنم بحث الکی درست میکنه باهام معتادهست

زن هایی هستن سالها اعتیاد شوهر رو متوجه نشدن این خانم تازه عروس حتی یک درصد خیانت نیست فقط ایشون اعت ...

عزیزم خب کسایی که اعتیاد دارن خماریشون معلومه کلافگیشون معلومه بعد کسی که اعتیاد داره نهایتا یه شب میره کارشو میکنه میاد نه چند روز 

عشق اومد اما در زمان آشنایی و عقدت، کائنات و دنیا کلی سیگنال و نشونه بهت نشون دادن که آی هوار، ایشون ...

سیگنال منفی دیدم 

شناسنامه ها گم شد ولی روز عقد پیدا شد 

کاش می‌گرفتم 

بیشتر ببینید

سلام بانو نگاه به تاریخ کاربریم نکن که تازه عضوشدم

بعضی از دوستان دلسوزانه راهنماییت کردن عزیزم اول شکایت کن بزار پرونده داشته باشی به کسی چیزی نگو با مادرش تماس بگیر بهش بگو که بی دلیل از خونه رفته تنهایی وازش بخواه بیاد پیشت مادر همسرتون اگر گوشی داره سعی کن این چیزها رو کلا باپیامک بهش بفرستی که مدرک باشه وحتما توی پیامکها ذکر کن که بی دلیل وبدون هیچ گونه بحث ومشاجره ای وسایلش و جمع کرده ورفته فقط ازش خواهش کن بیاد پیشت که بعدا نتونن چیزی بهت بگن حتما توی پیامکهات این چیزها رو بگو وبزار مادرهمسرتون جوابتون بده خودش مدرک میشه

شوهرت رفته مسافرت خارج از کشور مدارکشو برده گوشیشم خاموش کرده من فقط صفحه اولو خوندم نمیدونم خبری از ...

پولی نداره 

بیشتر ببینید
امیدوارم واقعا جز خودم کسی نیست باهام شاید خدا کمی نظر کنه بهم

مطمئن باش خدا کنارته. فقط قوی بمون و راه درست رو انتخاب کن. نترس و جلو برو. روزای خوبم میان که وقتی به امشبت نگاه میکنی به یه نفس راحت میگی تموم شد و لبخند می زنی