2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

155 بازدید | 11 پست

یه فردی هست هر سری میان خونمون یا میریم خونشون زندگیمون از این رو به اون رو میشه همچی خوب بود تا رفتیم خونشون یعنی مجبور بودیم بریم و از اون روز اصلا یه ناراحتی عمیقی دارم کلافم و این حالو دقیقا سری قبل که اومد خونمون حس کردم و بعد یه مدت از بین رفت شبا بدنم میخاره اما نمی دونم کجای بدنم 

میشه مثلا توی غذا و خراکی ها دعا خوند و به خوردم داده باشن؟ 

من اصلا به این چیزا اعتقاد نداشتم اما به وضوح چند بار دیدم زندگی هایی که بهم خورد الان میدونم اون ادم اهل دعاعه وعلاعمشو دارم اما نمی دونم چی کار کنم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

#دفع_سحرو_جادو

🌾یڪ ظرف پر از آب مقابل خود میگذارید

سپس به نیت باطل السحر ڪلے۷۰ مربه این آیات را از

#سوره_الرحمن_میخوانید

آیه ۳۳ را خوانده سپس

آیه ۳۵ را بخوانید

و بعد به آب فوت ڪنید

این ڪار را در مجموع ۷۰ مرتبه تڪرار ڪنید

و درنهایت همه از این آب بنوشید و در ۴ گوشه ے اتاقها و منزل و مڪان ڪار بپاشید.

عقل داری ؟قدرتی بالاتر از قدرت خدا داریم؟چرا برای بنده خدا اینقدر قدرت قائل هستید

عزیزم‌درسته قدرتی بالاتر از قدرت خدانیس اما متاسفانه سحر و جادو واقعی هستش و تاثیرهم داره،امام‌صادق فرمودن.

عقل داری ؟قدرتی بالاتر از قدرت خدا داریم؟چرا برای بنده خدا اینقدر قدرت قائل هستید

نه قدرتی بالا تر ازش نیست من اصلا باوری بهش نداشتم حتی این سریع از قصد رفتم خونشون که مطمعن شم حال اون روزام از دعای ایناس اخه زندگیم تغییری توش ایجاد نشده اگه الان اینه دو روز پیشم همین بود اما چرا وقتی میرم اونجا میام انقدر سطح مشکلم زیاد میشه؟