2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134855 بازدید | 1556 پست
چی بهش گفتی تو اون چی گفت

به روش آوردم 

گفت نه به تو فکر میکردم 

من باورم نشد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خرجی نمیده و کتک میزنه زنشو بیرون هم نمیبره پس پولاشو خرج کی میکنه؟ آفرین پولاشو خرج یه زن دیگه یا ...

با احترام قبول ندارم 

این آقا کلن مشکل روانی داره رفتاراش دست خودش نیست همینقدر که داره اسی رو عذاب میده چند برابرش خودش عذاب میکشه ولی تا درمان نشه و دارو مصرف نکنه نمیتونه درست رفتار کنه اینا هیچ ارتباطی به خیانت نداره بله هستن مردایی که شما میگی ولی اینا دلیل قطعی نمیشه یه سری ها بیمارن رفتاراشون از بیماریه

کاربری سوم  
راستش یه چیزایی فهمیدم حس میکردم شوهرم از پدر شوهرم نیست چون پدر شوهرم از شوهرم نفرت عجیبی داره و هم ...

والا چی بگم نمیشه قضاوت کرد چون خب بعضی مواقع پیش میاد که بچه ها شبیه فامیل هاشون بشن از رو این نمیشه نتیجه گرفت اما شوهرت اول اینکه کمبود محبت شدید داره و عقده ایه دوم اینکه مسئولیت پذیریش خیلی پایینه مشخصه تو بچگی زیاد تحقیر شده و درثانی اصلا خودشو قبول نداره و نمی تونه جدی بگیره 

الان یعنی تو تنهایی 

چند وقته تنهات گذاشته رفته 

واقعا چرا ساکت موندی زنگ بزن خانوادش 

من دختر خالم که حواهرشوهرم هست یه شب امد مهمانی با بچه هاش پیشم شب شوهرش گذاشت ورفت رفیقبازی ،باباش زنک زد با نوه هاش حرف بزن فهمید پسرش زن وبجه اش نبرده زنگ زد دعواش کرد که برو دنبال زن وبچت وفلان و... بعضی وفتا پدرو مادرش دخالت کنن هم بد نیست بدونن پسرشون خطاکاره ..فردا بخوای جدا شی همین شوهرت میگه زنم خونه تنهابوده و تهمت میزنه .خانوادشم در جریان نیسن پشت پسرشون درمیان

نترس و خجالت نکش سروصدا کن بنشونش سرجاش یا درست شه یاطلاق بده تکلیفت روشن کن

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘
بیشتر ببینید
والا چی بگم نمیشه قضاوت کرد چون خب بعضی مواقع پیش میاد که بچه ها شبیه فامیل هاشون بشن از رو این نمیش ...

باورت میشه رفتار عموی شوهرم با شوهرم عالیه 

مثل پسرش دوستش داره 

بعد پدر شوهرم با شوهرم حتی یه کلمه حرف نمیزنه 

نگاهش نمیکنه حتی سلام و خدافظ نمیگه 

جواب سلام شوهرم رو نمی‌ده عجیبه خیلی 

از برادرش نفرت داره 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
با احترام قبول ندارم این آقا کلن مشکل روانی داره رفتاراش دست خودش نیست همینقدر که داره اسی رو عذاب م ...

آره به نظر منم موضوع شبیه به خیانت نیست بیشتر به ی مشکل روانی ریشه دار قدیمی ربط داره حتی اگه موضوع خیانت هم بیاد وسط نمیتونه خیانت بزرگی مثلا در حد رابطه انجام داده باشه چون از ویژگی هایی که اسی گفت مشخصه آدم زرنگی نیست که بتونه خیانت کنه و بپوشونه 

با احترام قبول ندارم این آقا کلن مشکل روانی داره رفتاراش دست خودش نیست همینقدر که داره اسی رو عذاب م ...

انشالله که همینطور باشه چون دردش کمتر از خیانته اینکه بدونی طرف چون مشکل روانی داره این کارارو میکنه خیلی بهتر میشه هضمش کرد تا اینکه بفهمی با زنای دیگه میخوابه 

الان یعنی تو تنهایی چند وقته تنهات گذاشته رفته واقعا چرا ساکت موندی زنگ بزن خانوادش من دختر خالم که ...

صبح رفت الآنم تنهام 

منتظرم صبح بشه 

سرم داره میترکه نیاز به کمی خواب دارم 

بلند بشم فکر اساسی کنم 

بیشتر ببینید
باورت میشه رفتار عموی شوهرم با شوهرم عالیه مثل پسرش دوستش داره بعد پدر شوهرم با شوهرم حتی یه کلمه حر ...

والا خیلی خانواده پیچیده ای هستن اما به نظرم شوهرت الان بیشتر به کمک نیاز داره ببرش دکتر راضیش کن بره روان پزشک اول خودت برو پیش روانپزشک بعد اون موقع شوهرت رو ی جوری ببر 

خب بعدش درخاست رابطه نکرد ازت ؟رابطتون چطوریه زود به زود رابطه دارید میل داره بهت یا سرده باهات ؟

بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا بد 

نه صبح اومد گفت بیا داشته باشیم بیخیال روزه 

منم گفتم نمیتونم سر هوس روزه بخورم 

بیشتر ببینید
والا خیلی خانواده پیچیده ای هستن اما به نظرم شوهرت الان بیشتر به کمک نیاز داره ببرش دکتر راضیش کن بر ...

خسته شدم واقعا 

چطور همراهیش کنم 

بیشتر ببینید