2777
2789
عنوان

دخترا تو دوره الان تا بیست و چهار سالگی اگه ازدواج کردین و گرنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3483 بازدید | 139 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا اوج خواستگار های خوب و خر پول من از سن 27 بوده

والا من دور برم اصلا ندیدم

دوستام ک ازدواج نکردن همه مجردن

بااینکه شغل و تحصیلات و خانواده پولدار دارن و توی جامعه هستن...من هیچوقت فکرش نمیکردم در این حد باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد پسرا چی؟ تو این دوره زیر ۳۰ همه چیز دارن و آماده ازدواجن؟

یا باید با بیست سال اختلاف سنی و با یه پدوفیل ازدواج کنن استاد؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

آره اره حتما تا قبل ۲۴ به داغون ترین و بی لول ترین خواستگار هاتون هم جواب مثبت بدین مبادا سنتون بره بالا شوهر گیرتون نیاد وگرنه توسط نی نی سایتی های کودک همسری مورد تحقیر و توهین قرار میگیرید 

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید
والا من دور برم اصلا ندیدمدوستام ک ازدواج نکردن همه مجردنبااینکه شغل و تحصیلات و خانواده پولدار دارن ...

احتمالا شهرستان یا روستا زندگی میکنی عزیزم یا اینکه جایی هستی ک فرهنگ ها اینجوره 

بستگی داره تو سالهای جوونیت چه کار کرده باشی. درس خونده باشی. کار کرده باشی. مهارتی داشته باشی.

اگر دختر توی خونه باشی و کار خاصی انجام ندی فرق داره.

من خودم با ازدواج سن پایین مخالفم. درس بخونی. کار خوب پیدا کنی بعد ازدواج کنی بهتره

احتمالا شهرستان یا روستا زندگی میکنی عزیزم یا اینکه جایی هستی ک فرهنگ ها اینجوره

اخه روستا الان هیچکس ساکن نیست...مگر سن بالاها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی میفرمایید؟😁😁پس اینایی که از دوستامون یا خودمون خواستگاری میکنن کیان عزیزم؟ از مریخ اومدن؟ این ...

بعضی مناطق واقعا اینجورین

من خودم حتی از پسرای دانشگاهمون که مال شهرستانای کوچیکن شنیدم که میگن آره،دختر ۳۰ ساله فرصتی براش نمونده و...

ولی مثلا من و همسرم ۲۵ و ۲۳ ازدواج کردیم به نظر اطرافیانمون یه ازدواج خیلی زود بود.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اخه روستا الان هیچکس ساکن نیست...مگر سن بالاها

شوخی میکنی؟بیشترین کودک همسری مال روستاهاست. اگر همه سن بالا هستن اون بچه ها رو از کجا میارن با تفاوت سنی های بالا شوهر میدن

شوخی میکنی؟بیشترین کودک همسری مال روستاهاست. اگر همه سن بالا هستن اون بچه ها رو از کجا میارن با تفاو ...

والا اینا دقیقا مال همین شهر هاست ک ادم فکرشم نمیکنه دیگه الان روستا ها ساکن نداره ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40