2777
2789

کیا تجربه دارن؟ من خیلی دوست دارم ناخواسته حامله شم اما هیچ نمیشه☹️😩😩😩یه بارم که از دستمون در رفت خداروشکر کردم اما شوهرم گفت حتما قرص بخوریا، منم همون موقع نخوردم گفتم بزارم یه روز دیرتر بخورم ولی خب آخرش پریود شدم😔😑😑شوهرم قبول نمیکنه بچه دار شیم😩

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

چندسالتونه؟ بچه نداری اصلا؟

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ونگ ونگ تا صبح گریه بچه... 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

بچه خیلی بده وقتی نخوایش

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

شوهرت عاقله خدایی 

من همیشه ناخواسته رو مسخره میکردم میگفتم یعنی چی مگه زمان قدیمه ولی الان چند روزه سینه هام درد میکنه باردار باشم خودمو میکشم 😖😖😖😖

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

خوبه شیرینه به شرطی که آمادگی داشته باشی.من طبق تجربه زندگی خودم‌میگم‌بچه های خداخواسته عجیب برکت میارن با خودشون.

✍از همین لحظه شروع کن🔸امام علی علیه السلام:🔹روز گذشته تو رفته است و آينده‌اش محل ترديد است و(پس) زمان حال مغتنم است.فعال فقط در موارد ضرور(ی)بعد از ایلدا۰۴ دیگ به چشمامم اعتماد ندارم😏

بیشتر ببینید

قبلا مردا التماس زناشون میکردن راضیشون کنن بچه بیارن

الان برعکس شده

شوهر منم میگه دیگه بچه نمیخوام ( ناخواسته باردار شده بودم خوشحال بودیم ولی یهو سقط شد و روحیه‌ش بهم ریخت). خیلی ناراحت میشم بااین حرف

امید منم به ناخواسته باردار شدنه.هرچند انقدر مواظبه که اصلا محاله نطفه ای تشکیل شه😕😂

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

ونگ ونگ تا صبح گریه بچه...

وااااااااااااای 😂😂😂

اونی که داره میفهمه یعنی چب

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
قبلا مردا التماس زناشون میکردن راضیشون کنن بچه بیارنالان برعکس شدهشوهر منم میگه دیگه بچه نمیخوام. خی ...

با این گرونی حق دارن خیلییییی زیاد 

بیشتر ببینید