2777
2789
عنوان

دخترا تو دوره الان تا بیست و چهار سالگی اگه ازدواج کردین و گرنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 139 پست
والا اینا دقیقا مال همین شهر هاست ک ادم فکرشم نمیکنه دیگه الان روستا ها ساکن نداره ...

یه تحقیق درباره شهرستان ها و روستاهای استان خراسان و گلستان بکن .کرک و پرت میریزه

احتمالا شهرستان یا روستا زندگی میکنی عزیزم یا اینکه جایی هستی ک فرهنگ ها اینجوره

میانگین سن ازدواج خانمها در ایران الان ۲۶ ساله.

میانگین سن طلاق در روستاها ۲۸ ساله که با توجه به اینکه بیشترین تعداد طلاق در دو سال اول زندگی اتفاق میفته یعنی همونجا هم سن ازدواج خیلی بالاتر از اینه.

(منبع: سایت ایمنا و روزنامه دنیای اقتصاد. متاسفانه اینجا اجازه درج لینک نمیدن)

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب ب جهنم😂😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

داداش من ۲۸ سالشه میگه بچه مچه دوس ندارم قشنگ همسن خودم باشه یا نهایت دوسال کوچیک ربطی نداره 

اون یکی داداشم ۳۵ سالشه زنش ۲۷ ربطی نداره هر کی علاقه ایی داره ربطی به سن ندارد

اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی بل یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر ببینید
پس چرا ازدواج نمیکنی🤕

چون دارم مهاجرت میکنم اگر ازدواج کنم کارم سخت تر میشه، و اینکه کلا خیلی سخت گیر هم شدم کسی به دلم نیست و کلا اگر واقعا عاشق نشم نمیتونم ازدواج کنم کیس های اخیرم خیلیییی هم پولدار بودن ولی حسی نداشتم بهشون 

پس به چی ربط داره الان پسرا فقط دنبال سن پایینن

نه بابا کاری ندارن

مگر شهرای خیلی کوچیک و روستا باشه

وگرنه تو حالت نرمال مثلا یه پسر ۳۵ ساله مجرد میره سراغ دختر ۳۰ ساله مثلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨