2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه برام دستبند بخر😑

1453 بازدید | 78 پست

چهار ماهه اشنامیشیم خانواده ها میدونن اوایل میگفت چی دوسرداری میگفتم اونم میگفت منم کاردو های چرمی دوست دارم دستبند چرم گردنبند خوشم میاد دوبار گفته بود

من میرم مغازش میبینمش بنا ب دلایلی نمیتونیم بریم کافه

هربار میرم خوراکی برام میگیره کیک قنادی نوشیدنی اینا در حد ۳۰۰/اینا دیدار اول حدودا ۱تومن کادو گرفته بود ولنتاینم ۱/۵کادو داد

اینبار ک میخواستم برم مغازش بهم گفت یا سالاد ماکارونی درست کن بیار یا دست بند بخر😑منم گفتم نمیخرم ازخداتم باشه بیام تا اینکه شرط بزاری در حد شوخی گذشتیم

من پنیر میخورم صبحونه اون نمیخوره گفت میگیم بابات پنیر بگیره تست کنه من تست نمیکنم نمیگیرم نمیخورم ک😑البته باخنده میگفت منم باخندع گفتم اره بابام کارو زندگیشو ول میکنه برای خونت پنیر میگیره

ولی یجور احساسی دارم خسیسه یا من حساسم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چهار ماه آشنایی زیاده

دیگه تا الان باید با گل و شبرینی میاومدن

بعدشم چرا خودتو‌کوچیک میکنی میری دم مغازه اش که به خودش اجازه بده چنین درخواست هایی کنه؟!

حست خیلیم درست گفته

یه خسیس بدرد نخوره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید