2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیز من نه اصلا ربطی به تحصیل نداره ولی یه سوال به نظرت دیرنشده چرا ختنه نکردی بچه رومن دوتاپسراموتاقبله سه ماهگی بردم ختنه کرددکترش.عزیزم بمونه  باعث عفونت میشه تو بدن.حتما قبله شروع مدرسه ببر ختنه کنه 

ختنه نقض حق تمامیت جسمانی کودک است و موجب از بین رفتن دو ناحیه بسیار حساس اندام جنسی در مردان ریگید بند و فرنولوم میشود. آمار این جراحی در بیشتر کشور های توسعه یافته بسیار پایین است و در آلمان برای مدتی انجام آن روی بدن یک

کودک سالم جرم به حساب می آمد اما با فشار جامعه پر نفوذ یهودی آلمان در نهایت سال ۲۰۱۲ مجلس آلمان رای به آزادی آن داد. تلاشهایی در دانمارک و ایسلند برای ممنوعیت این جراحی روی پسران خردسال انجام شد که به دلیل مشابه نافرجام بود. در این پیج به موضوع ختنه کودکان پرداخته شده است. متن زیر بخشی از بیانیه انجمن پزشکی اطفال آلمان در این مورد است:

برای DAKJ - آکادمی آلمان برای پزشکی کودک و نوجوان ، دکتر Christoph Kupferschmid: "همراه با بسیاری از انجمن های متخصص جراحی کودکان و نوجوانان در سراسر جهان ، آکادمی پزشکی کودکان و نوجوانان آلمان علیه ختنه هایی صحبت کرده است که از نظر پزشکی نیازی به انجام آن نیست. آنها بدن را به طور غیرقابل برگشت تغییر می دهند و با حفاظت از سلامت و رفاه کودکان در پسرانی که قادر به دادن رضایت نیستند همخوانی ندارند. به خصوص در شش ماه اول پس از تولد ، هنگامی که حتی غیر پزشکان مجاز به برداشتن پوست ختنه گاه هستند ، ختنه ها اغلب بدون بیهوشی کافی انجام می شود و بنابراین مطابق با قوانین هنر پزشکی نیست. کودکان درد بی موردی را متحمل می شوند. متخصصان اطفال و جراحان در آلمان از یک گفتگوی ملی گسترده درباره مسئله ختنه مردان بسیار استقبال می کنند تا به تفاهم برسند. آنها توصیه می کنند از ختنه کودکان پسر تا سن قانونی اجتناب کنند تا اینكه خودش بتواند در مورد بدن خود تصمیم بگیرد و قطع غیرضروری و غیر قابل بازگشت بافت اورژن از بدن کودک بدون کسب رضایت قانونی از خود فرد انجام نشود. ادامه متن در لینک زیر:

https://www.dakj.de/pressemitteilungen/5-jahre-beschneidungsgesetz-rechtsfrieden-zu-lasten-von-kinder-und-menschenrechten/

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir?questionId=gfk17x25wz

این خلاصه جوابها

کاملیا_373:
بخواد بره مدرسه،میفرستنش سنجش معاینه میشه با اجازت (عضویت: 1398/04/14، تعدادپست:14866)

کاملیا_373:
وای راهنمایی که خیلی بزرگن والا پسر من پیش دبستانی بود بابت ختنه هم چک میشدند بنده های خدا البته همه جا ،این کار را نمیکنند (عضویت: 1398/04/14، تعدادپست:14866)

رز_بونیکا:
اره از یه بندا خدایی پرسیدم الان 🤣😁 دبستانو گفت یادم نیست ولی جتما هست (عضویت: 1400/10/15، تعدادپست:3660)

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.