2777
2789
عنوان

خرید خونه بدون پارکینگ

263 بازدید | 29 پست

بچه ها بیایین

میخایم خونمونو عوض کنیم خونمون یکم کوچیکه و هم پارکینگ به خونه ما ندادن

حالا یه آشنا داریم که دو واحد داره 

یکی همون سر خیابون خودمون متراژ دو برابر اپارتمان خودمون نو سازه . کاملا دلباز و شیکه ولی بدون پارکینگ 

البته تو پارکینگش جا زیاد داره اگه ساکنین و مالکین معترض نشن میشه پارک کرد 

و یه واحد دیگه داره که یکم به نسبت بالاشهر . ساخت ۹۰ هست . پارکینگ و... کامل داره . مساحت هم همون مساحت و قیمت هم تقریبا یکیه 

البته اینم بگم این خونه چون آپارتمان شمالیه یه قسمت خونه ( اتاق خواب) نور گیر نیست ولی پذیرایی دو تا پنجره و در بزرگ داره 

بنظرتون کدوم خوبه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطقه بهتر با پارکینگ

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚

خونه با پارکینگ رو بگیر

همسایه یه بار جواب سلامش رو کج بدی نمیذاره پارک کنی

بعدم چرا پول بدی بقیه داشته باشن تو نداشته باشی پارکینگ

زیر منت کسی نرو

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید

تاجایی میدونم فروش خونه بدون پارکینگ سخته

و اینکه ساکنین اصلا اجازه نمیدن کسی ک پارکینگ نداره ماشینش داخل بزنه...

ولی خونه نوساز خیلی خوبه ...

اون یکی خونه الان نیاز ب بازسازی هم داره

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوم 

کلا به اولی فکرنکن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
خونه ای که تو منطقه بهتره رو بگیر

اره عزیزم 

به نظرت سال ساخت مهم نیست؟؟ 

اینکه سال ۱۳۹۰ ساخته شده ؟ 

البته اگه بخریم کاملا بازسازی میکنیم و میدونم قشنگ میشه فقط میترسم بعدا پشیمون شم یا کسی نخره

خونه ای که تو منطقه بهتره رو بگیر

به نظرت سال ساخت مهم نیست؟؟ 

اینکه سال ۱۳۹۰ ساخته شده ؟ 

البته اگه بخریم کاملا بازسازی میکنیم و میدونم قشنگ میشه فقط میترسم بعدا پشیمون شم یا کسی نخره

اره عزیزم به نظرت سال ساخت مهم نیست؟؟ اینکه سال ۱۳۹۰ ساخته شده ؟ البته اگه بخریم کاملا بازسازی میکنی ...

نه،منطقه خیلی مهمه ،بعدا هم منطقه بهتر زودتر از لحاظ قیمتی رشد می‌کنه تا منطقه پایین

حتما حتما حتما با پارکینگ بگیر خونه بدون پارکینگ نخر اصلا نمیتونی بفروشی از من بو تو نصیحت

ممنون عزیزم 

آره خودمم دو دلم به اون خونه 

چون خودمونم اینجا مشکل پارکینگ داریم ولی داخل خونه و ساهنش جوری قشنگه که آدم بهش فکر میکنه😄

منطقه بهتر..هنه چیش خوبه خودتونم ک بازسازیی کنید عالی میشه..مشتری بعد از شما دیگع ۰ی میخواد

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀