2777
2789
عنوان

اگه بهتون بگن بوی عرق میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره دیگه اخه نگفتی تا محل کارت پیاده میری خب بنده خدا این کار اسیب جسمیش برات بیشتره هم یه کیلومتر پ ...

به زور همینو پیدا کردم خواهر جان حالام اشکم دم مشکمه جلو صاحب کارم

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

اونی که بهت اینو گفت  آقا بود یا خانوم؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

زود به زود شیو کن

بعد حمام مام بزن و بادی اسپلش

لوسیون بدن هم خیلی خوبه 

مام اوریاژ 3 قطره ای پیدا کنی عالیه

تا حموم بعدی اصلا بو نمیگیری لااقل روی بدن من اینطوریه

بعد حموم یکم به زیر بغل پودر بچه هم بزنی خوبه صبر کن یکم جذب بشه بد با دست پودر اضافی رو بزن بره و بعد لباس بپوش که لباست پودری نشه

Dermatologist

بخدا هستم خیلی ها میگن وسواسی اما خب منطقی باشیم دیشبم حموم رفتم اونقد راه برم عرق میکنم. رفتم خونه ...

عزیزم ناراحت نشو

حتما لباس سرکارت بوی عرق گرفته

ببین زیر بغلش رو باید با دست و صابون بشوری که تمیز بشه 

ماشین لباس شویی جای عرق کهنه رو تمیز نمیکنه

روز اولی که آدم حموم میره اگه لباسش تمیز باشه عرقش زیاد بدبو نیست

چون کارت سنگینه حتما لباس های بیرونتو زود به زود بشور

خانوم کار فرمای من هست

شب نرو حموم

صبح باید بری حموم. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خانوم کار فرمای من هست

خب ایرادی نداره اهمیت نده 

صبح قبل کار برو حموم مام بزن بادی اسپلش بزن یه 

تیشرت استین کوتاه بپوش که استیناش تا بازو باشه 

رو بلوزم اسپری بزن 

بزار بوی عرق رو لباس کارت نشینه داری واد محله کارت میشی هم عطر بزن

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                      ☁️🌱🦦ℰ𝓈𝒻𝒶𝓃𝒹 𝟷𝟺𝟶𝟹 ℰ𝓋ℯ𝓇𝒴𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒸ℎ𝒶𝓃ℊℯ𝒹 𝒯ℎ𝒶𝓃𝓀 𝒢ℴ𝒹                                

بیشتر ببینید

عزیزم بعضی از بدن ها، بخاطر ترشح غیر نرمال هورمون ها یا به هم ریختگی مزاج یا دلایل دیگه، ممکنه عرق بدبویی تولید کنه که هر چقدر هم حمام بری و مام بزنی، ولی بازم ممکنه مشکل بوجود بیاره. هیچ ربطی هم به چاقی و لاغری نداره........ 

یه دخترخاله دارم همینطوری بود بنده خدا. 

منم از اون آدم هایی هستم که به معنای واقعی نمیتونم بو رو تحمل کنم و فرار می کنم از اون محیط. 

ولی چون با دختر خاله رودرواسی ندارم بهش گفتم که حداقل هفته ای یک بار از نوره اصل استفاده کنه داخل حمام و بعد از شست و شوی کامل بدن، از حنا استفاده کنه، لباس های کاملاً نخی و جنس خوب بپوشه مخصوصا مانتو و تیشرت و لباس زیر. 

اون هم همینکار ها رو انجام میده و دیگه بو نمیده. 

بخدا هستم خیلی ها میگن وسواسی اما خب منطقی باشیم دیشبم حموم رفتم اونقد راه برم عرق میکنم. رفتم خونه ...

برو بوتاکس کن زیر بغلت دیگگه عرق نکنه بعدم اگه فک میکنی عرقت بدبوعه پاکسازی کن کبدت رو 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید