2777
2789
عنوان

امروز چه خرجایی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 144 پست
وای به خدا منم دارم تعجب میکنم اخه چه طوری کرایه تاکسی ۵تومن یا ۴تومن خوش به حالتون اینجا اینقدر کر ...

اینجام دارن میبرن بالا ولی فعلا همینه

البته ما به بازار نزدیکیم 

اتوبوس خط واحدم 1500 عه

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم برای خرید پوشاک قزوین خیلی خوبه و ارزونه درسته؟

آره عزیزم مخصوصا لباس مجلسی هاش خوبه و ارزون تر 

این لباس رو از میرداماد تهران قیمت کردم گفت ۲۳ میلیون قزوین هفت میلیون میده 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
وای به خدا منم دارم تعجب میکنم اخه چه طوری کرایه تاکسی ۵تومن یا ۴تومن خوش به حالتون اینجا اینقدر کر ...

تاکسی دربست نیست 

سه چهار نفر سوار می‌کنه میشه چهار پنج شیش تومن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
آره عزیزم مخصوصا لباس مجلسی هاش خوبه و ارزون تر این لباس رو از میرداماد تهران قیمت کردم گفت ۲۳ میلیو ...

پارچه نقره ای جواهر دوزی شده از سر تا پا یا طرح پارچس ؟ 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
پارچه نقره ای جواهر دوزی شده از سر تا پا یا طرح پارچس ؟

جواهر دوزی شده 

قزوین چون تولیدی زیاد داره قیمت هاش پایین تره 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
جواهر دوزی شده قزوین چون تولیدی زیاد داره قیمت هاش پایین تره

یعنی از سر تا پا سنگ دوزی بود؟ از نزدیک داری

بیشتر ببینید
خب ماهم همین شرایطو میگیم ،دربست اگه باشه که پول خون باباشون میگیرن

واقعا ۱۵ یه مسیر؟ چقدر گرون فروشن چخبره

بیشتر ببینید