2777
2789
عنوان

امروز یه اشتیاهی کزذم😔

283 بازدید | 14 پست

امروز رفتیم فروشگاه از این چرخ ها برداشتم برا خرید شوهرم میگفت حالا اینو میخواستی چیکار

یه لاینی وسطش کارتون چیده بودن منم وقتی با چرخ داشتم رد میشدم چرخ خورد سس افتاد زمین من برداشتم گذاشتم سر جاش اول فک کردیم چیزی نشده بعد دیدم درش باز شده شوهرمم غر میزد که چزخ برداشتی اینجور شد و اینا بلاخزه گذاشتیم سوار ماشین شدیم برگشتیم ولی من عذاب وجدلن گرفتم کاش همون سس خودم بزمیداشتم

بعدم دیگه ما از اونجا دور شده بودیم زنگ زدم به مامانم اینا که اگه رفتین اونو بردارین پولش من میدم اونام انگلر نرفتن

بنظرتون چیکار کنم 😕

برو بخر

فاطمه هستم😇عاشق هنر و‌ آشپزی ام..😍👩🏼‍🍳جنوب کشور به دنیا اومدم و باافتخار بوشهری هستم 🌞🌊 یه دختر مهربون و قوی ام🤌🏻 رشد درد داره! تو منطقه امن‌ات Level Up نمیشی! متعهد به عشق❤️‍🔥

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین فرصت که رفتی برو خسارتشون رو بده

نمیکشنت که

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
فروشگاه بزرگیه دیگه نمیدونم چه واکنشی نشون بدن 🙁

بگو اون دفعه یک سس داشتم حساب نکرده بودید

نمیدونم یک جمله ای بگو که دروغ نگی

فقط پولو حساب کنن و بیا

یا یک سس بردار با وسیله های دیگه بعد موقع خروج که برگه رسیدو چک میکنن مهر میزنن بگو اقا این اضافه است 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

به حرف این هایی هم که میگن ولش کن و مهم نیست گوش نده

حق الناس سنگینه عزیزم

بیشتر ببینید
بنظرم بری راستشو بگی بهتره فوفقش پول سس رو میدی ودیگه عذاب وجدان نداری منم حیییلی رو این چیزا حساسم

اره دیگه نهایت ۱۰۰تومن میشد 

اصلا ۱۰۰تومن ارزش نداره که مدیون بمونم فقط نمیدونم چرا اون لحظه اصلا ذهنم کار نکرد 

بگو اون دفعه یک سس داشتم حساب نکرده بودیدنمیدونم یک جمله ای بگو که دروغ نگیفقط پولو حساب کنن و بیایا ...

حالا همون راستش میگم 

یا میگم دست بچه خورده بود سری قبل 

فقط بیینم کی میرم