2777
2789
عنوان

بچه ها کمک میخام ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 66 پست
چ داستانی تو رو خدا توضیح بده

یه دختر ۲۲ ساله دقییییییقا شرایط شما رو داشت منتهی فقط خواهر کوچکترش رو در جریان گذاشت،یه روز صبح خیلی معمولی از همه اعضای خانواده خداحافظی کرد و رفت سر کار ولی دیگه برنگشت،خانواده اش ۳ شبانه روز از فامیل و آشنا سراغش رو گرفتن که مثلا رفته خونه کسی یا نه ، علی رغم کلانتری و تحقیقات کارآگاه ۱ ماه گذشت و پیداش نشد(تو این مدت خواهر کوچکتر لو داد که دختره با کسی مشابه شرایط شما در ارتباط بوده و با تهدیدات اون همسر اون مرد مواجه شده و از طرفی خود مرده هم دختره رو تهدید میکنه که دوستت دارم و اگه ازم جدا بشی میکشمت و اینا..دختره بنده خدا مثل شما مطلع نبود از زن و بچه دار بودن اون یارو)

راننده اسنپی که برده بودش گفت فقط میدونم پیاده شد از ماشین و رفت توی یه ماشین دیگه..

پدر دختره تو اون یه ماه میرفت دم مغازه مرده و با بغض میگفت دخترم کجاست؟!

خلاصه که پزشکی قانونی تماس میگیرن که یه جسد یه خانوم (مجهول الهویه ) کنار رود خانه پیدا شده...💔

پدر دختره میره پزشکی قانونی و با یه جسد متلاشی شده که یک دست و یک پا نداشت و از صورت فقط ساختار اسکلتی مونده بود مواجه شد ، از طریق شکل دندان ها و آزمایش ژنتیک متاسفانه متوجه شدند که دختره ۲۲ ساله کشته شده و جسدش رها شده...

با اینکه کلی مدرک علیه اون مرد هست اما متاسفانه الان با قید وثیقه آزاده......

یه خانوم حوالی اون منطقه رودخانه گفت که داشته رد می‌شده که صدای داد و دعوای چند نفر تو یه ماشین رو شنیده(انگار که چند زن و مرد افتاده باشن به جون یه دختر)

شواهد نشون میده ماشین متهم (اون مرد زن دار) چندین بار با پلاک مخدوش از شهر خارج شده و چندین مورد مشکوک دیگه اما اما اما این مملکت پر از بی عدالتی  کثافته...

اون دختر مظلوم قربانیِ سکوتش شد و شاید اگر پدر و مادرش رو در جریان اون تهدیدات میذاشت الان زنده بود....

قسمت بوده من تاپیکتو ببینم پس حتتتتتتتتما به مامان و بابات بگو💔💔💔

میگفتی من خودمم قربانی گند شوهرت هستم من وقتی فهمیدم متاهل هست کات کردم اون منو هم گول زده حالا. چرا ...

الانم فقط از این میترسم ک زنه بره زیر زبون مرده رو بکشه بیاد دم خونمون آبرو ریزی 

با اینک مرده بفهمه من با زنه حرف زدم مرده بیاد ابرو ریزی کنه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الانم فقط از این میترسم ک زنه بره زیر زبون مرده رو بکشه بیاد دم خونمون آبرو ریزی با اینک مرده بفهمه ...

ضعف نشون نده بگو از خودت و همسرت شکایت میکنم شوهرت منو فریب داده که مجردم و قصدم ازدواجه 

یه دختر ۲۲ ساله دقییییییقا شرایط شما رو داشت منتهی فقط خواهر کوچکترش رو در جریان گذاشت،یه روز صبح خی ...

عزیزم واقعیت نمیتونم بگم 

چون اگ بگم مامانم اینا من و میکشن و راجع ب این مرده بگم ک این اصلا من براش مهم نبودم و اولین بارش نبوده ک زنش فهمیده 

زنه میگف بارها و بارها تا مرز طلاق رفتم ولی با اصرار خانوادش و خودش برگشتم سر زندگیم و اینا 

بعد زنه از طریق ی پیام جنسی فهمیده ارتباطمونو خر نبوده فهمیده ک همو دیدیم و ی چیزایی بوده 

عزیزم واقعیت نمیتونم بگم چون اگ بگم مامانم اینا من و میکشن و راجع ب این مرده بگم ک این اصلا من براش ...

تو گناهی نداری عزیزم تو که نمیدونستی...

تو رو خدا نذار خدای نکرده اتفاقی بیوفته خواهش میکنم یا مامان یا بابات در جریان بذار و تنها بیرون نرو...

بخدا اینجور موارد شوخی بردار نیست💔

بخدااا نمیکشنت ...

قووول بده بهم که به یکیشون میگی...

تو گناهی نداری عزیزم تو که نمیدونستی...تو رو خدا نذار خدای نکرده اتفاقی بیوفته خواهش میکنم یا مامان ...

عیب نداره مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلته 

بعدم من اصلا از خونه پامو بیرون نمیزارم ۲۴ تو خونم

چجوری میخاد بکشه بعد زنه میگف شوهرم تخم آبروریزی و اینا نداره چون پای خودشم گیره حالا چ برسه ب قتل  

الان من از زنه بیشتر میترسم ی جاهاییم گاف دادم فهمید ترسیدم 

ولی گف بهم ک بهت کاری ندارم 

عیب نداره مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلته بعدم من اصلا از خونه پامو بیرون نمیزارم ۲۴ تو خونمچجوری م ...

اوکی پس قوووول بده خیییلی مراقب خودت باشی و تحت هیچ شرایطی تنها جایی نری🩵

میگم بنظرت ممکنه یکیشون بیاد دم خونمون ابرومو ببره؟

نه شلوغش نمیکنن بخاطر آبروی خودشون..

اگرم شلوغش کردن تو بی گناهی عزیزم همونجا راستشو بگو،بگو من بی خبر بودم از تاهل این آقا و...

نگران نباش الکی🩵

میگی نمیشه ولی اگر میشد حداقل مامانو در جریان بذاری بعدا ازت شاکی نمیشن که چرا بی خبرشون گذاشتی و خیلی خوب میشد...