2777
2789
عنوان

بچه ها کمک میخام ازتون

557 بازدید | 66 پست

دوستان من ی حماقتی کردم با ی نفر وارد رابطه شدم ک ب گفته ی خودش مجرد بود بعد از کات شدن باهاش خانومش بهم پیام داد ک اره تو وارد رابطه شدی و زندگیم و بهم ریختی منم کامل براش توضیح دادم ک کات کردم و فلان 

الان خانومه هی داره منو سین جین میکنه و تهدید میکنه  و منم کاملا ازش عذر خاهی کردم گفتم ک من نمیدونستم و اون ب من دروغ گفت ک مجرده زنه میگ اصلا برا من مهم نیست و تو باید بیای دادگاه شهادت بدی منم نمیتونم همچین کاری کنم بنظرتون میتونه منم مجبور کنه ب چنین کاری 

البت بگم ک کلا شوهرش مشکل داره و علاوه بر من با چند نفر دیگ دوست بوده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یاد یه داستان دارک افتادم...حتما حتما حتما پدر و مادرت رو در جریان بذار👌

ببین زنش فعلا مجبورم نکرده شهادت بدم 

اما گفت اگ میخای ببخشمت لازم شد شهادت بده 

منم گفتم نمیتونم 

خب ب من چ شوهر تو لاشیه کل شهر و ایاد کرده من خودم قربانی بودم 

یه جوری باهاش حرف نزن بفهمه ترسیدی بهش بگو من نمیدونستم  مشکل از شوهرت بوده از این به بعد مزاحمم بشید هم خودت هم شوهرت بخاطر مزاحمت ازتون شکایت می کنم. سیم کارتتم بسوزون. 

بری دادگاه شهادت بدی؟میخاد طلاق بگیره ؟

اره البته بگم شوهرش کلا مشکل داره ب پشه ی ماده رحم نکرده 

و ب گفته ی خودش هم بد دهنه هم هرزه اس هم خسیسه و هزار ویژگی بد 

اما بهم گف اگ میخای ببخشمت باید شهادت بدی خب من نمیتونم 

اره البته بگم شوهرش کلا مشکل داره ب پشه ی ماده رحم نکرده و ب گفته ی خودش هم بد دهنه هم هرزه اس هم خس ...

میگفتی مهم نیست تو منو ببخشی یا نه چون من ندونستم متاهله باهاش بودم

اره البته بگم شوهرش کلا مشکل داره ب پشه ی ماده رحم نکرده و ب گفته ی خودش هم بد دهنه هم هرزه اس هم خس ...

میگفتی من خودمم قربانی گند شوهرت هستم من وقتی فهمیدم متاهل هست کات کردم اون منو هم گول زده حالا. چرا باید تو منو ببخشی ((واقعا شوهره مشخص نبود که متاهله ؟؟که باهاش وارد رابطه شدی ؟؟مردای الان خیلی عوضی شدن بیچاره به ما خانم ها ))

میگفتی من خودمم قربانی گند شوهرت هستم من وقتی فهمیدم متاهل هست کات کردم اون منو هم گول زده حالا. چرا ...

ب خدا مرده انقد قشنگ ادا در میاورد ک اره خونه بابام بهم سخت میگذره خانوادم همش بهم گیر میدن و اله و بله 

بعد حالا زنه اومده عکس لختیشو واسم فرستاده ک اره من از تو بهترم من خوشگل ترم تو انقد احمق بودی نفهمیدی این متاهله و منم گفتم باش تو راست میگی من زشت و احمقم تو خوشگلی دست از سرم بردار 

پس به غیر از تو بازم بهش خیانت کرده 

آره برو عزیزم من اگه جای تو بودم میرفتم البته اول با پدر مادرت مشورت کن بزار اونا در جریان باشن ک اگه چیزی شد پشتت باشن ازت حمایت کنن