خدایا به برکت بارونت به کَرم امام رضا قسمت میدم مشکلات خودم و همه بچه ها نی نی سایت رو حل کن
کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یا امام رضا بهترینی امام رضا دل همه رو شاد کن امام رضا مریضارو شفا بده امام رضا حاجت همه ی ادم هارو بده امام رضا منم کمک کن دستمو بگیر هوامو داشته باش
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
اسمم فاطمه هست برای منو عزیزام خیلی دعا کن باشه؟ امشب شب قدر دعام میکنی؟ یادت میمونه؟
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست