2777
2789
عنوان

اگه داداشتون طلاق بگیره خوشحال میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هنوز اینقدر بیشعور نشدم از پاشیدن زندگی دیگران خوشحال بشم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

بستگی داره اگه داداشه خودش احساس راحتی و خوشحالی کنه که جدا شده و بچه ایی هم تو اون زندگی نباشه بله خوشحال میشم ولی اگه بچه داشته باشن تحت هیچ شرایطی حتی اگه نفرت از زنداداش داشته باشم هرگز راضی نمیشم بچه ایی از مادرش جدا بشه

به زنداداشم حس خوب یا بد ندارم یه کم شاید حسم بد باشه ولی خدانکنه طلاق بگیرن خیلی ناراحت میشم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

نه میدونی چقد داداش آدم ضربه میخوره غصه میخوره خدانیاره اون روز و اگه ازش خوشم نیاد ازش فاصله میگیرم ولی همش برای خوشیختیشون دعا میکنم 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

زن داداشم نمیزاره برادر زادمو ببینیم 

شاید اگه جدا بشن برادر زادمو ببینم 

کلا برادرمم باهاش خوشحال نیست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید