2777
2789
عنوان

امشب مراسم خواستگاریم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 27 پست
خودش گفته تصنیف و اشتغالم میده

حق طلاق و مسکن و حضانت و خروج از کشور و ........

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازگی یکی از نزدیکانم جدا شد که ۳۵۰ سکه مهریه‌ش بود ،مردِ گفت اگر مهریه‌ت رو‌ اجرا بذاری طلاقت نمی‌دم و نهایتا ۱۰۰ تومن گذاشت کف دست خانومِ و طلاقش داد بعد از ۱۶ سال زندگی و دوتا بچه ،به همین راحتی 

تازگی یکی از نزدیکانم جدا شد که ۳۵۰ سکه مهریه‌ش بود ،مردِ گفت اگر مهریه‌ت رو‌ اجرا بذاری طلاقت نمی‌د ...

دقیقا ب عنوان کسی ک با ۲۵۰تا سکه دست خالی برگشت میگم هیچ پشتوانه ای نیست

مرد نخواد بده نمیده

توی ترافیک ذهنم... تو یه آهنگ آرومی ❤️
خودش پيشنهاد داد

خوبه اما اگه اموالو بزنه ب اسم خانوادش تو میمونیو یه برگه 

حق طلاق و بگیر مهریتم بیشتر کن بعدا پشیمون نشی

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
خوشم نمیاد کلا اعتقادی نداری بهش۲تومن بهم عیدی داد مادرش تو پاکت به دلم نشستن باحالن

اعتقادی نداری؟؟ هه بشدت ساده و بی سیاستی امیدوارم روزگار بهت یاد نده بعدا خیلی چیزها رو

اعتقادی نداری؟؟ هه بشدت ساده و بی سیاستی امیدوارم روزگار بهت یاد نده بعدا خیلی چیزها رو

یکبار جدا شدم همونم بخشیدم

زندگی بهم فشار بیاره هرجا میرم خودمو درگیر اینچیزا نمیکنم 

توی ترافیک ذهنم... تو یه آهنگ آرومی ❤️
یکبار جدا شدم همونم بخشیدمزندگی بهم فشار بیاره هرجا میرم خودمو درگیر اینچیزا نمیکنم

پشتوانه هست خیلی هم مهمه همه چیز همیشه گل و بلبل نیست به فکر روز مبادا باش یک اشتباه رو دوبار تکرار نکن