2777
2789

چقدر درسته این موضوع بنظرتون؟

زیاد شنیدم…

بعد دیدین رفتارشون تو جمع رفاقتی شون تغییر میکنه؟

مثلا زنگ میزنی سرد تر جواب میدن جدی تر 

پیام میدی جواب میدن اما خب طولانیش نمیکنن

خدانکنه وویس بدی …

میگم اگه اینقدر به رفیق هاشون اعتماد ندارن پس چرا اصلا رفاقت میکنن باهاشون؟😕

چرا واقعا اینجوری ان…

کلا پسری ک دوستت داره خیلی حس خوبیه

با دنیا عوضت نمیکنه

مشکلات اساسی زندگیتونو اینجا نگید ، اینجا همه تنها فکرشون خیانت و طلاقه...         ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیشتر ببینید

چون رابطه دوستی و عاطفیشونو جدا میکنن که اتفاقا بنظرم کار خوبی میکنن

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این زمانیه که قصد ازدواج داشته باشه . اگه قصدش سرگرمی باشه اتفاقا همه جا جار میزنن که با فلان دختر این کارو کردم و فلان 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
حتی اگر آشنا باشن مثلا همکار باشن

اگه به آینده کاری خودشون لطمه وارد بشه نمیگن .ولی در موارد دیگه به دوستای صمیمیشون میگن . اینو گفتم اونایی که دنبال دوست پسرن چشماشونو باز کنن تصمیم درست بگیرن 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
اگه به آینده کاری خودشون لطمه وارد بشه نمیگن .ولی در موارد دیگه به دوستای صمیمیشون میگن . اینو گفتم ...

درسته ،بهضی وقت ها ناخواسته پیش میاد از طرف دختر بعضی دخترا خیلی زرنگ نیستن ساده اند من جمله خودم 

این زمانیه که قصد ازدواج داشته باشه . اگه قصدش سرگرمی باشه اتفاقا همه جا جار میزنن که با فلان دختر ا ...

یک پسری گفت :

من گفتم

چرا چت نمیکنین؟

گفت نه اینکه نمیکنیم … همزمان مردها بلد نیستن چندتا کار انجام بدن هم تو جمع دوست هاشون باشن حواسشون اونجا باشه هم مثلا با دختر مورد علاقه اش چت کنه و حرف بزنه

اگه به آینده کاری خودشون لطمه وارد بشه نمیگن .ولی در موارد دیگه به دوستای صمیمیشون میگن . اینو گفتم ...

اقایین دیگ درسته؟

این که من میگم اینشکلیه که مثلا پیام میدم یکمش رو جواب میده از یک جایی به بعد جواب نمیده مثلا اگه شب باشه…صبح زودش میگه من پیش دوستام بودم حواسم نبود به گوشیم ببخشید…

یا اگه بگه با دوستم هستم یا خونه رفیقمم بعد اگه وویس بدم بعد یک ساعت سین میکنه یا اینکه اصلا سین نمیکنه…

کلا توجه کردم بهش رفتارش وقتی که میگه پیش دوست هام هستم فرق داره! مثل همیشه چت نمیکنه دیر جواب میده یا میگم اصلا جواب نمیده به جاش صبحش مثلا عذرخواهی میکنه …

اینم ممکنه بخاطر همون مسئلیه که شما میگین؟

اقایین دیگ درسته؟این که من میگم اینشکلیه که مثلا پیام میدم یکمش رو جواب میده از یک جایی به بعد جواب ...

نمیدونم

بیشتر ببینید