2777
2789

کل نی نی سایتی ها /=

الان میان میگن دیوانه خودتی ما روانی نیستیم

و افسردگی رو با بیماری های حاد روانی یکی میکنن /=

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

افسردگی شدید هافک نکنم

بله من

با مصرف روزی دو تا فرفورت گاین بعلاوه فولیک اسید تا سه ماه

زدن ده تا آمپول ب کمپلکس ایرانی توی یکماه و بعد هر دو هفته یکی

خوردن گلاب زعفرون و عسل گرم به جز پریودی

ورزش مداوم

دمنوش های گرم

ترک قهوه و چای و شکلات

اگه کم کاری تیرویید داری درمان شه

الحمدلله بیشتر مشکلم برطرف شد

من بعداز فوت پدرم افسردگی شدید گرفتم

۴ماه حالم واقعا بد بود..‌همش گریه و تنهایی و....

دیگه خودم و از این حال نجات دادم و تراپی شدم

دو ماه دکترم بهم دارو داد و الان دیگه بحال قبل برگشتم 

با این تفاوت که دردی درون سینمه که هیچوقت تسکین نمیشه...نبود بابام😭

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من

از نوجوونی دچارش شدم.. همزمان اضطراب هم داشتم.. دو تا بیماری روحی سخت همزمان که هیچ وقت نفهمیدم کدومش "علت" بود و کدومش "معلول"

۱۳ سال درگیرش بودم و از همه مخفی کرده بودم.  برخلاف توصیه روانشناس که تشخیص افسردگی حاد رو داد، به دکتر هم مراجعه نکردم چون نمیخواستم کسی تو خونه بدونه.. تا اینکه ۵ سال قبل علایم جسمی هم شروع شد و خانواده بعدش بردنم پیش پزشک داخلی که اون تشخیص داد از افسردگیه و باید روانپزشک برم.. اینطوری بود که بعد ۱۳ سال لو رفتم!

۴ سال تحت درمان دارویی بودم تاااا پاییز ۱۴۰۲ که پزشکم داروها رو کامل قطع کرد و گفت کاملا خوب شدم.

نمیدونم به قبل برگشتم یا نه چون هیییچ تصوری از دنیای قبل افسردگیم ندارم بخصوص که زمان طولانی درگیرش بودم و قبل شروعش، بچه بودم و دنیای بچگی با بزرگسالی تفاوت داره..  ولی در کل خوبم و از شرایطم راضیم هر چند زندگیم سخته .. روحیه ام رو دارم خداروشکر. 

بله 

چند سال پیش

بعد واکسن کرونا

افسردگی شدید گرفتم

زد به سیستم عصب بدنم

وحشتناک

درد شدید

گریه شدید

ناامیدی شدید

یاداوری گذشته

بیجونی و...

خداروشکر بعد چندسال خیلی بهترم