2777
2789
عنوان

اگه داداشتون طلاق بگیره خوشحال میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 63 پست

برادرم طلاق گرفته از زنشم خیلی بدم میومد این اواخر واقعا شان پایین خودش و خانوادش نشون داد . بسیار سطح پایین بودن دها خصلت بد داشت . واسه تیغ زدن اومده بودن 

اما با تمام اینها ناراحت شدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه داداشم مث بچه خودمه .خدا نکنه مامانش نباشه .هرچندم من ازش دلخور باشم زندگیشون ایشالله مستدام

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بیشتر ببینید

برای هر کسی که از خراب شدن زندگی دیگران با هر نسبتی خوشحال می‌شه، از صمیم قلبم متاسفم؛ و پیشنهاد می‌کنم هرچه سریع تر برای درمان روح بیمارش اقدام کنه. 

فعلاً و به دلیل ناراضی بودنم از شرایط فعلیِ سایت، هیچ تاپیک جدیدی ثبت نخواهم کرد.🤷🏻‍♀️.        پس اگر کارم داشتی، اینجا برام بنویس👈🏻https://daigo.ir/secret/7925602325👉🏻🌸💖🌸