2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری که خیلی مقاومت داره در برابر ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 86 پست
والا برا منم سواله ، من از نزدیکانم همینطور بود کلی خواستگار عالی و توپ داشت حتی اجازه نمیداد بیان خ ...

شما هم پس دارین اینجوری بیشتر کنجکاو شدم یعنی چشونه

آره واقعا کاش حداقل پشیمون نشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرکی علت خودشو داره بهتره دخالت نکنیم

منم از طرف عمه هام و کلا فامیل خیلی اذیت میشم خب کلی مشکل دارم به بلوغ عقلی هم نرسیدم حالا اونا هی اصرار میکنن چرا چون سنم رفته بالا ولی برام مهم نیست..همینکه یک پسر و چند تا بچه رو بدبخت نمیکنم راضیم

👊
خب این اجتماعیه اتفاقا نمی‌دونم چرا نمیخوادشما از حرف مردم نمیترسید؟

حرف مردم به درک😐 مردم چه خرین حرفشون اهمیت داشته باشه تو زندگی آدم 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

چرا می‌خواین ایراد روی دختر مردم بزارین

مگه حتما باید مشکلی داشته باشه دختر 

توی دوستام نزدیک ۳۰ هم هستن بعضیاشون و همه شون  از برازندگی و پول و موقعیت اجتماعی خیلی هم عالین ولی پسر خوب و لایق دختر باید پیدا بشه فقط شوهر کردن هنر نیس 

آدم سر موضوع های کار ازدواج تو ایران کلافه میکنین

مغز آدمایی مثل تو از عمل کردن گذشته باید از نو ساخته بشین 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید
شما هم پس دارین اینجوری بیشتر کنجکاو شدم یعنی چشونهآره واقعا کاش حداقل پشیمون نشن

اره متاسفانه ، ما الان هم که تنهاییش رو میبینیم براش ناراحتیم ولی انتخاب خودش بود 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

شما هم پس دارین اینجوری بیشتر کنجکاو شدم یعنی چشونهآره واقعا کاش حداقل پشیمون نشن

برادر من ۳۷سالشه دوست ندارها ازدواج کنه .یعنی روانش ناسالمه؟با مجرد بودن حالش خوبه .واسه خاطر همین آدمهایی مثل شما که فکر میکنین هر کی ازدواج نکنه یعنی یه تخته ش کمه و باید یا هر کسی ازدواج کنه تو هیچ مهمونی فامیلی شرکت نمیکنه .چون اولین سوالی که ازش میپرسن .چرا زن نمی‌گیری؟! ..خو به شما چه که چرا زن نمی‌گیره

چرا پسر فلانی زن نمیگیره حتما عیب و ایراد داره ..چرا دختر فلانی شوهر نمیکنه حتما عیب و ایرادی داره ...سرتون به کار خودتون باشه .مگه نون سفره شما کم شده یا از جیب شما دارن میخورن که حرص زن گرفتن یا شوهر نکردن دختر و پسر مردمو می‌خورید 

منم تجربه داشتم واسطه میاد معرفی میکنه 

بعد پسر خوب نیست و اصلا معیارهاتو نداره میذاره میره

و پیش واسطه احساس بدی پیدا میکنی

کلا سنتی اصلا خوب نیست

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
یعنی چی زشته این حرفااز بین این همه علت این چه حرفیه😑

ممکن هست یکی از دلایلش باشه😉

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
بیشتر ببینید

ببینید یکی از بستگان منم در زمان جوانی شون اینطوری بودند خواستگار که میومد قبول نمیکردن دیگه الان بالای ۵۰سال دارن و خونه مستقل زندگی میکنن اما به قول خودشون اگه مریض بشن کسی اب دستشون نمیده تا یک صدایی از بیرون خونه میاد  بدنشون از ترس میلرزه میخوان تعمیرکاری غریبه ای داخل خونه راه بدن باید مواظب باشن کسی نفهمه مجرد هستن مبادا سواستفاده کنن  شاغل هستن و مسافرت میرن اما خوب اینها هم چند روزه باقی عمرشون که نمیتونن تنها باشن 

متوجه نیت خیر تون هستم اما تا خودشون سرعقل نیان فایده ای نداره 

شاید کسی رو دوست داره 

شاید برنامه های دیگه ای در زندگیش داره 

شاید هنوز اماده ازدواج نیست 

پس بیخیال ایشون بشید 

و اینکه ازدواج یک گزینه است کاش خانوما اینو بفهمن که حتما و واجب نیست میشه ازدواج نکرد و خیلی خوشحال تر از کسایی بود که کردن

متاسفانه فرهنگ اشتباه اینجا در گوش همه مخصوصا زن ها خونده حتما باید خانواده تشکیل بدن یا ازدواج و بچه داخل زندگیشون باشه 

منم اینجوریم خاستگاری خوب هم داشتم همه جوره داشتم همه رو رد کردم دقیقا حتی نزاشتم بیان برای رابطه هم همینم کم میرم داخلش واقعا ازدواج حالم بهم میزنه فکر بهش اصلا حاضر نیستم کسی دائمی یا طولانی مدت کنار خودم تحمل کنم زندگی دو نفره واقعا برام چندشه اگر بخوام وارد رابطه میشم اونم چون میدونم دائمی نیست یا نمیدونم خیلی قرار نیست طرف ببینم 

حاضر نیستم هیچی از رندگی خودم فدای ازدواج کنم نه آزادی نه کار نه تحصیلات غیره واقعا ازدواج و بچه داشتن برام به عنوان یک زن باخته مخصوصا از سن کم که دیگه باخت حسابی

ولی اینجور آدمی نیستم بی ادبی کنم یا پرخاش غیره در قالب ادب میگم نیان یا نمیدونم رد میکنم و به بقیه نیفهمونم دنبال ازدواج نیستم واقعا از زندگیم راضیم لحظه ای به ازدواج یا گاهی رابطه فکر هم نمیکنم حس میکنم این زندگی خیلی چیزای خفن تری داره تا با این چیزا بسوزونم با احترام به سبک زندگی بقیه چیزایی که گفتم صرفا راجب خودم و زندگیم بود چون اون خانوم درک میکنم منم کامل اینجوریم و حس میکنم تمام حریم میره با ازدواج