ممکنه مشکلی چیزی داشته باشه؟ خیلی زیاد بهش بر میخورده وقتی بزرگای فامیل میگن ازدواج کن وقتی هم که به خواستگار معرفیش میکنن جنگ راه میندازه
یکی از خواستگاراشو من جور کرده بودم اومده بود خونمون یجوری سرم داد میزد تن و بدنم میلریزد بعد اون قطع ارتباطیم باهاشون ولی بعضی وقتا میبینیمشون و هنوز مجرده و همیشه سوالم این بوده که چرا نمیخواست ازدواج کنه و بالاخره ازدواج میکنه یا نه
دلایلی زیادی میتونه داشته باشه منم یکی دوستی دارم همینطوری خیلی ناراحت میشه وقتی بهش میگن ازدواج کن و اینا همیشه برای منم سوال بود چرا اتقدر گارد داره ولی من هیچ وقت چیزی نمیگفتم تا اینکه خودش یکبار سر صحبتو باز کرد یه قضیه ای داشته که باعث شده بود از ازدواج ناراحت بشه هنوزم مجرده
منم ازدواج دوست ندارم ولی اگه کسی بهم بگه ازدواج کن یا خواستگار برات اومده میخندم
بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂. درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...