2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری که خیلی مقاومت داره در برابر ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 86 پست

زندگی شخصی خودشه ب کسی ربط نداره واقعا نمیفهمم اصلا چرا تاپیک زدی براچی پیگیری 😕

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

کاش بفهمیم چشونه اصلا عادی نیستن آدم سالم به همدم نیاز داره خب

به نظر من آدم سالم خودش حق انتخاب داره

ما نباید گزینه های مد نظر سالم زیستنمون رو به دیگران هم تحمیل کنیم

من خودم شخصا هیچ تمایلی به ازدواج ندارم

از بس دارم ازدواج های شکست خورده ی فراوون 

می بینم

ازدواج خیلی مسئله ی مهمیه 

تصمیم گیری براش اصلا راحت نیست 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من اینجوریم بدم میاد ازازدواج خب دوست نداره زوره مگه حالا شماها که ازدواج کردین برین به دستاوردتون برسین چیکار بنده خداداری تو خونش نشسته هدف داره بلاخره 

برنامه ای نداره واسه ازدواج شماها میرین خاستگار جور میکنین براش!نگران نباشین اون اگه خاسته بود ازدواج کنه تاالان چهارتا بچه داشت  

نه زندایش هر جا میشینه میگه براش پیدا کنید سنش داره میره بالا دیگه کسی نمیخوادش منم خواستم کمک کنم

پس حق داره اینجوری رفتار کنه

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

دلایلی زیادی میتونه داشته باشه منم یکی دوستی دارم همینطوری خیلی ناراحت میشه وقتی بهش میگن ازدواج کن و اینا همیشه برای منم سوال بود چرا اتقدر گارد داره ولی من هیچ وقت چیزی نمیگفتم تا اینکه خودش یکبار سر صحبتو باز کرد یه قضیه ای داشته که باعث شده بود از ازدواج ناراحت بشه هنوزم مجرده 

خب وقتی یه نفر قصد ازدواج نداره پیله کردن دیگران براش خیلی ازار دهنده است ...

مثلا انگار شما از یه غذایی متنفرییییی

بعد هی بقیه بگن کی میخوریش . یا انشالله وقتی خوردیش ..

ادم عصبی میشه دیگه =)

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اینجو ریم چون به درد ازدواج نمیخورم اجتماعی نیستم ...از تلفن زدن و پیام دادن خوشم نمیاد جمعای زن ...

خب این اجتماعیه اتفاقا نمی‌دونم چرا نمیخواد

شما از حرف مردم نمیترسید؟

منم ازدواج دوست ندارم ولی اگه کسی بهم بگه ازدواج کن یا خواستگار برات اومده میخندم

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
بیشتر ببینید
همشونم میگن یه مشکل داره تو ذهنشون نمیگنجه کسی از ازدواج و رابطه و اینجور داستانا خوشش نیاد شگفتا

واقعاً شگفتا از این مردم 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم