2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 76966 بازدید | 1647 پست
دعای علقمه بخون قشنگم درست میشه انشااللهجوشن کبیرم عالیه

هر روز بخونم؟ تا کی بخونم،تا خوب شدنش 

میشه یه معجزه بشه برام،هیچ لذتی از جونیم نبردم هر روز ارزوی مرگ خودمو دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی نذر کردن همکارتون برای امام حسن

سلام نذر اینکه مقداری از اولین حقوق رو کمک کنند به مسجد محله شون به نیت امام . سفره امام حسن ع هم پهن کنند و دعوت کنند  . در روز هم صلوات یا دعایی رو برای امام میخوندند و مداومت داشتن 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
بله... چهل به بالا...

عزیزم من هم چهل به بالا بودم ازدواج  کردم کلی ختم قرآن و دعا و نذر و نیاز انجام دادم و نشد تمام خواهر و برادرهای کوچکتر از من ازدواج کردن و رفتن چقدر جرف و حدیث شنیدم تا اینکه داخل یک گروه داخل تلگرام دیدم یک خانمی ایده معنوی نوشته بود که هر دختر مجردی سوره جاثیه رو بنویسه و داخل یک بطری قرار بده و داخل باغچه دفن کنه بختش باز میشه منم آخرین امیدم همین بود همین کار رو انجام دادم و بعد چند ماه با یک مرد ایده آل  عقد کردم و الانم خیلی خوشبختم شما هم خواستی انجام بده بعد از مدتی که گروه رو چک کردم دیدم چند نفر از دختر خانمها با نوشتن همین سوره و همین روش بختشون باز شده انشالله شما هم حاجت بگیری  عزیزم هر وقت ازدواج کردی حتما بهم خبر بده خوشحال میشم  برات از ته دلم دعا میکنم درکت میکنم که چی میکشی چون خودم هم همین روزها رو گذروندم 

[QUOTE=376896543]عزیزم برای خونه دار شدن چه چله ای باید بگیرم؟[/QUOTEقل رب انزلنا منزل مبارکا و انت ...

ممنون گلم باید هر روز بخونیم تا چهل روز؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بیشتر ببینید
ممنون گلم باید هر روز بخونیم تا چهل روز؟

بله مدام ورد زبونتون باشه اصلا نا امید نشید در یخچال بچسبانید هر زمان مشغول کار کردن هستید تکرار  کنید نگید پول ندارم ضامن ندارم چطوریش  رو بسپار به خدا خدا خودش بلده چکار کنه من خودم با همین ایه خونه دار شدم داخل یک پیج داخل اینستا بود دیدم و خیلی ها با همین ایه بدون پول قلمبه خونه خریدن من خونه ام رو با یک تومن معامله کردم و بعدش هم پول رسید و بزرگترش کردم به دوتا از دوستانم هم گفتم و اونها هم خونه خریدن یکیشون دوبار ه خوند و یک خونه دیگه هم خرید