2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری که خیلی مقاومت داره در برابر ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 86 پست

وقتی طرف علاقه‌ای نداره به هر دلیلی حق دخالت و خواستگار جور کردن ندارید. شاید ایشون کس دیگری رو‌ دوست داره و جدی نشده هنوز که بیان خواستگاری. شاید هدفش فرق می‌کنه. مشکل از ایشون نیست‌. مشکل از رفتار فامیله. الان خواستگاری که تو معرفی می‌کنی و باهاش ازدواج کنه یهو آدم بدی از آب دربیاد تو گردن می‌گیری؟ می‌گی ببخشید عزیزم تقصیر من بود؟ بدبخت بشه خودتون رو مسئول می‌دونید؟ نه‌. پس نکنید. بی‌شعوریه. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کاش منم مثل تو بیکار بودم به چنین چیزایی فکر میکردم 🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

نمی‌خواد دیگه 

ازدواج و انتخاب همسر چیز شخصیه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

از خواستگار سنتی خوشش نمیاد مشکلی نداره شما در جایگاهی نیستی که بخوای برای شریک زندگی اینده اون تصمیم بگیری منم بودم عصبانی میشدم چون به هیچکس ربط نداره مسئله ازدواج یا مجرد بودن کسی، شما برای زندگی خودت تصمیم بگیر

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ازدواج زورکی نمیشه .مگه همه قرارها شوهر کنن یا زن بگیرن .خودش هر وقت دلش بخواد ازدواج می‌کنه .دخالت نکنید لطفاً که اگر مورد بعدا بد بودنش ثابت بشه یقه شما گرفته میشه این وسط 

حرصم میگیره از حرف استارتر و بقیه کاربرها

بعضیا دایه مهربونتر از مادرن کلا عادت دارن همش فضولی کنن تو زندگی بقیه خودشونو عقل کل میبینن بقیه بی عقلن 

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
حرصم میگیره از حرف استارتر و بقیه کاربرها

نشستن ببینن کی ازدواج می‌کنه کی نه. این آدم ازدواج کنه بعدا به مشکل بخوره اینا گردن نمی‌گیرن که‌. براشونم مهم نیست بعد ازدواج چی بشه. فقط دخالت بی‌جا می‌کنن

والا برا منم سواله ، من از نزدیکانم همینطور بود کلی خواستگار عالی و توپ داشت حتی اجازه نمیداد بیان خونشون ، همیشه اخم می‌کرد عصبانی می‌شد پنهانی تلفن خونه رو قطع می‌کرد که هر چی زنگ میزن جواب بگیرن بی جواب بمون خیلی خیلی کارهایی عجیب می‌کرد که ما هم نفهمیدیم دلیلش رو حالا هم هنوز مجرده امیدوارم لااقل هیچ وقت پشیمون نشه از کردار خودش

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

نه زندایش هر جا میشینه میگه براش پیدا کنید سنش داره میره بالا دیگه کسی نمیخوادش منم خواستم کمک کنم

زنداییش یه آدم دخالتگر و بی فرهنگه که برای خراب کردن شخصیت اون دختر این حرفو میزنه 

شما نباید ساده باشید 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

من الان اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم و اگه کسی این حرفو بهم بزنه تا زندم نمیبینمش

به هیچ کسم ربطی نداره من فعلا حالم بهم میخوره حتی اسمش میاد

البته من کلا سنم کمه اما اینارو گفتم بدونید وقتی خودتون عاشق ازدواجید و نمیتونید مخالف رو درک کنید بهتره بشینید سر جاتون و به زندگی خودتون برسید