2777
2789
عنوان

چرا توی تاپیک پربازدید انقد دل اون دختر نوزده ساله رو شکستید

| مشاهده متن کامل بحث + 4430 بازدید | 193 پست

من نتیجه گرفتم یه عدد فیکعلیه بازم الان میاد یه نفرین دیگه میکنه 😂

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

چقد ادم بیشعور تو این سایته الان رفتم اون تایپکو دیدم اعصابم خورد شد درسته دختره حرفش اونجا اصلا درست نبود ولی همین کاربری ک تگ کردی و چن نفر دیگه واقعا نمیدونم چی زدن اون حرفارو به اون بدبخت زدن اصن گیریم اون کم عقل اون پیامو گذاشت تو اون تاپیک شمایی ک کودک همسر نیستید و بافرهنگید اون چه ریپلایایی بود واقن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداوکیلی من قلبم ترک خورد😂 پیش خودم گفتم یعنی بقیه این دید رو دارن حتی نسبت به منخانوادم تردم کردن؟ ...

خدا حفظشون کنه 😍

بعضیا هنوز یاد نگرفتن ک هر ادمی اولویت هایی داره و اگه باب میل اونا نیس میتونن زبون ب دهن بگیرن

در کل منظورم این بود که مجرد ندیدم تا حالا بخواد پز بده یا از چیزی ناامید کنه ولی متاهلا اکثرا میگن ...

منظور منم این بود ادما متفاوتن و نوزده سال بچه نیست خیلیا بچه دارن و خوشبختن فضولیش عم به کسی نیومده هر کی نمیخاد تا اخر عمرش هم مجرد باشه به یه ورم😂😂

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستی زیبا🥹😍

من تو اون بحث چیزی نگفتم و فقط داشتم نظراتو میخوندم ولی حرف شما ام خیلی زشته الان . ینی چی از سوختن؟ ...

یه شوهر تور کردنا میفهمی شوهرررررررررر😂😂ول کنید بابا فامیل مام عید دیدنی مجردا رو بازجویی میکنه کی ازدواج کرده کی‌نکرده خودش تاالان چهارمین شوهرشم کرد😂ما ک بخیل نیستیم اگه خودشون نخارن کل نندازن

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
مرسیی دقیقا من ک خودم ب شخصه یکم ناراحت شدم بهم برخورد یلحضه پیش خودم گفتم یعنی بقیه راجب منم اینجور ...

اونجا ک گفتن ذلت. و بی فرهنگی و خرج ندادن و سربار بودنو من واقعا نامید شدم🤣

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

من تاپیکاشو خوندم درسته یکم پز میاد ممکنه مقتضای سنش باشه نوجوونه هنوز ولی واقعا دختر بدی بنظر نمیومد دلم سوخت براش🫠

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

منظور منم این بود ادما متفاوتن و نوزده سال بچه نیست خیلیا بچه دارن و خوشبختن فضولیش عم به کسی نیومده ...

با کلمه آخری که گفتی سطح شعورتو فهمیدم 

متنی که واست نوشتم یه کلمه بی احترامی نداشت ولی شخصیت نداری ظاهرا . موفق باشی

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

چقد ادم بیشعور تو این سایته الان رفتم اون تایپکو دیدم اعصابم خورد شد درسته دختره حرفش اونجا اصلا درس ...

ایجا هرکسی با هر لحن بیانی با هر سن و سطحی خودشو عقل کل و حق ب جانب میدونه طرز فکرشون و هم نمیشه عوض کرد من ب این نتیجه رسیدم بحث بی فایدس 

درسته جای حرف اون دختر تو اون تاپیک نبود اما حقش نبود اونهمه تحقیرش کنن به خودش و خانوادش توهین کنن هرکسی جای اون دختر بود دربرابر اون حرفها نفرین میکرد و فحش میداد 

یه شوهر تور کردنا میفهمی شوهرررررررررر😂😂ول کنید بابا فامیل مام عید دیدنی مجردا رو بازجویی میکنه کی ...

شما هنوزم به بیشعوریت داری ادامه میدی. چرا تمومش نمیکنی؟

بنظرم کار اون خانوم درست نبود که کسی درمورد ازدواج صحبت کنه بیاد یکی بگه من ازدواج کردم فلان بنظرم جالب نیس 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
شما هنوزم به بیشعوریت داری ادامه میدی. چرا تمومش نمیکنی؟

کاربری دومشی؟

بیشتر ببینید

حالا نکه اون کاربر هیچی نگف پز پرستار بودن شوهرشو میداد 

ما نمیگیم ازدواج بده تو اون سن

حرفش تو اون تاپیک درس نبود اینکه یکی از ازدواج نکردن میترسه یکی برای اینکه پز بده  میگع من ۱۹ سالمه نامزدم😶

«خدا برایم کافیست🤍»؛ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡