2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم شد.خیلیا دیدم شدن.همه چی دست خداست عزیزم. اما خب خواب و ورزش و غذا و اینا رعایت میخواد.

خواب که خیلی میخوابم. ورزشم نمیرم. تغذیه هم ایام عید شیرینی زیاد میخورم ولی بقیه روزا سال نه. پر خور نیستم اصلا. کم خوراکم. روزای عادی بیشتر وقتا 6و نیم صب بیدار میشم اما دیر میخوابم یا.. 

حامله نیستم. پریود نمیشم با قرص خوردن پریود میشم

تنبلی تخمدان بخاطر سردی رحم بوجود میاد اصولاً بیشتر مشکلات بدن برمیگرده به مشکلات گوارشی و کبدی که رحم رو هم تحت تاثیر می‌زاره و برای درمان تنبلی تخمدان باید همه این مشکلات باهم رفع بشن 

با پاکسازی و اصلاح مزاج تنبلی تخمدان هم قابل درمان و بارداری اوکی میشه

مشاوره در زمینه بیماریهای زنان و ناباروری و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664تلگرام پیام بدین

متاسفانه نکته ای که خیلی از افراد نا آگاه درمورد تنبلی تخمدان فک میکنن اینه که فرد ممکنه نازا بشه در صورتی که اصلا اینطور نیس 

شما حتی با خوردن متفورمین به صورت مرتب هم با اولین اقدام میتونین باردار بشین 

و اینکه همون عده ی ناآگاه میگن که تنبلی تخمدان باعث یائسگی زودرس میشه درصورتی که اصلا این دو تا موضوع بهم ربطی ندارن