2777
2789

چقد عذاب وجدان دارم ،چقد فکر تو سرمه ،چقدرررررر دلتنگم ،خدایا چطوری ده روز تحمل کنم  ،کاش این ده روزه به اندازه یه ثانیه میگذشت ،چقد بی پناه شدم ،دیگه نمیتونم بدنتو بو کنم و غرق ارامش بشم ،یهنی الان چ حالی داری ،مطمعنم غرق دردی ،من دستم نمیرسه بهت ولی از خدا میخام از ته ته ته قلبم ک کمکت کنه ،خدایا بحق تماااام چهارده معصوم خودت ارومش کن ،توانی بهش بده ک درداشو تحمل کنه و زیاد عذاب نکشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شده

شوهرم بوردن کمپ ترک اعتیاد ،ده روز اونجا باید باشه بعد ببرن بیمارستان ابن سینا بخش اعصاب و روان چون بخاطر افسردگی شدید رفته سمت مواد ،ده روز تو کمپه ،ولی بعدش تو بیمارستان خودم میرم پیشش به عنوان همراه

عزیزم اسی خیلی ناراحت شدم اینم میگذره انشالله خدا بهش قدرتشو بده ترک کنه زودتر صحیح سالم بیاد پیشت از خدا بخواه حتما همون میشه برو بهش سر بزن بدونن یکیو داره کس و کار دارع مراقبش باش براش دعا میکنم

شوهرم بوردن کمپ ترک اعتیاد ،ده روز اونجا باید باشه بعد ببرن بیمارستان ابن سینا بخش اعصاب و روان چون ...

خب این که خوبه داره می‌ره درمان بشه به این فکر کن نه اینکه نیست که حالت بد بشه ده روز که چیزی نیست زود میگذره 

همه چیز درست میشه

خدا کمکش کنه عزیزم توکل کن به خودش 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤