2777
2789
عنوان

چرا توی تاپیک پربازدید انقد دل اون دختر نوزده ساله رو شکستید

| مشاهده متن کامل بحث + 4431 بازدید | 193 پست
با کلمه آخری که گفتی سطح شعورتو فهمیدم متنی که واست نوشتم یه کلمه بی احترامی نداشت ولی شخصیت نداری ظ ...

جوابی ک در حدت باشه همین بود بی احترامی که شاخ و دم نداره رسما داری توهین میکنی

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستی زیبا🥹😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هنوزم به بیشعوریت داری ادامه میدی. چرا تمومش نمیکنی؟

با هدف تاپیک زدی هدفتم دعوا و ب جون هم انداختن کاربراس نی نی یار تگ کنیم واست عزیزم؟ چ خبره انقد درگیر من شدی؟

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
تاپیکشو بخونی میفهمی نامزدش نیست فقط دوست پسرشه

وای یعنی بخاطر دوس پسری ک بهش تعهد نداره این همه با ما دعوا کرد؟

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
باشه خدا جوابتو میده

انشالله 

ولی اول جواب خودت رو چون دل اون کاربر رو شکوندی اون یه بچه تو راه داره یه روح تو بدنشه ! هر وقت تو تاوان دادی منم تاوان این حرفم ک فیکی رو میدم قطعا تو دلی نداری ک بشکنه چون خودت اون مادرو خطاب قرار دادی که چرا تو عقد حامله شده شوهر شرعی عرفی قانونیش بوده گناهی نکرده بقیه کسایی که دوس پسر دارن رو هرزه خطاب کردی بنظرم تو بیشتر از همه باید تاوان بدی 

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

والا اینجانمیشه حرف زد

خیلی وقتا مینویسم پاک میکنم از ترس اینکه یکی بهم بپره

یچیزی میگی چیزی دیگه برداشت میکنن بقیه ایم طوطی وار دنبالشو میگیرن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
با هدف تاپیک زدی هدفتم دعوا و ب جون هم انداختن کاربراس نی نی یار تگ کنیم واست عزیزم؟ چ خبره انقد درگ ...

گشنگی و بی پولی و نداری و بی شوهری فشار آورده ب خانم ها  ب همه حمله میکنن 

این تاپیک فقط جهت حرص درآوردن من و شما طراحی شده 

ولشون کن

حالا نکه اون کاربر هیچی نگف پز پرستار بودن شوهرشو میداد ما نمیگیم ازدواج بده تو اون سنحرفش تو اون تا ...

اره جای حرفش اونجا نبود اما حقش بود اونهمه تحقیر و توهین؟حتی ب خانوادش هم توهین کردن ک نمیخاستن خرجتو بدن و تورو نمیخاستن و تو نون خور اضافه بودی یا میگفتن بیفرهنگی یا ازدواج تو این سن اوج ذلته و فلان 

در بد بودن حرف اون دختر شکی نیست اما تواون تاپیک جدای شخصیت اون دختر کلی کاربر دیگ هم شخصیت خودشونو نشون دادن حق اون دختر اینهمه حرف شنیدن نبود من حتی ناراحت شدم اونکه جای خود داره

عزیزم نظرت چیه به همجنس خودت سر قانون بی عدالت طبیعیت نپری؟!ازدواج کردی یا نکردی تاثیری تو زندگی من ...

مگه من سگم که بپرم به کسی؟ چطوریه شما و بقیه ی هنجنس هام به من و هر متاهل دیگه ای میپرن ؟؟

مجردی دیگرانم تاثیری توی زندگی من نداره ک پز میدن یا هزار حرفه چرت و پرت میگن

مثال( کلفت شوهر، زیر ...خواب مردا و...)

خودت بگو اینا حرفای خوبیه؟ پریدن به همجنس نیس؟ 

منم اصلا پز چیزی رو ندادم فقط گفتم کاش یاد بگیریم به انتخاب هم احترام بذاریم احترامم نمیذاریم حداقل حرفی نزنیم

و به حرف باشه منم میتونم کلی حرف بار اینو اون کنم

اره جای حرفش اونجا نبود اما حقش بود اونهمه تحقیر و توهین؟حتی ب خانوادش هم توهین کردن ک نمیخاستن خرجت ...

منکه ندیدم اینجوری بگن خودش داشت میگف بیشتر 😑

«خدا برایم کافیست🤍»؛ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

نی نی سایت در مقابل امین آباد واقعا یه شوخیه سادس. روز اول بهارتونو به نظرم خراب نکنید با اینجا

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

شما هنوزم به بیشعوریت داری ادامه میدی. چرا تمومش نمیکنی؟

پس واسه چی تاپیک زدی تگش کردی؟از اول کارت اشتباهه که یه تاپیکی که جنجالی شده رو دوباره براش تاپیک میزنی این مدلی هم صحبت میکنی