2777
2789
عنوان

چرا توی تاپیک پربازدید انقد دل اون دختر نوزده ساله رو شکستید

| مشاهده متن کامل بحث + 4431 بازدید | 193 پست
اتفاقا من موافق بودم با حرفاشونتا سن کم رو برای ازدواج توی جامعه عادی سازی نکننخودتونم میدونید 19 سا ...

من خودم ۳۰ ازدواج کردم اما ۱۹ سالگی هم کودک همسر نیست کسیه که دانشگاه رفته به نظرم برای نامزدی خوبه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

وای اسی حقیقتا من کمتر از یه ماه دیگ نوزده سالم میشه عقدم😂 کاری به اون کاربر ندارم واقعا حرفش ربطی ب تاپیک نداشت

ولی ی سریا اومدن گفتن بی فرهنگ و خانواده خرجی نمیدن و این حرفا واقعا اینا رو از کجاتون درآوردن نمی‌دونم 

من هنوز بابام برام خرید می‌کنه از خرید عید تا فصلی

خیلی هم دوسم دارن 😐 واقعا ای کاش فکر کنید بعد حرفی بزنن

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دیدم خیلی بد صحبت کردن 

خب منم ۲۰سالمه الان باردارم 

یعنی چی که کودک همسری یا چمیدونم خانوادت نون خور نخاستن یا هنر کردی یا بیفرهنگیه یا یکی گفت اوج ذلته یا یکی گف لااقل پنهون کن و اینحرفا خیلی زشته چطور روتون شد اینحرفا رو بزنید نترسیدین دلش بشکنه ؟مگه چی گفت ک همتون اینجوری باهاش حرف زدین کارتون خیلیییی زشته 

حالا شما بیاید کارزار حمایت از ازدواج کودکان بزنیدمگه ازدواج به قد و هیکله؟ازدواج ۱۸ ساله ها اصلا زی ...

سن ازدواج یه مسئله کاملا شخصیه

بعد از ۱۸ سالگی هر زنی کامله و میتونه ازدواج کنه. دیگه بستگی به خودش داره که بخواد اول درس بخونه یا اول ازدواج کنه یا فقط یکی رو انتخاب کنه

کاش شعور ادما به حدی برسه که تو اینجور مسائل زندگی دیگران دخالت نکنن. حداقل توهین نکنن مثل شما!!! 

دقیقا من ازدواجم کردم باز هرموقع میرم خونه ی بابام دست خالی نمیاماز سوختنه که میگن

خداوکیلی من قلبم ترک خورد😂 پیش خودم گفتم یعنی بقیه این دید رو دارن حتی نسبت به من

خانوادم تردم کردن؟

یا سربار بودم؟

من هنوز شارژ و بستمو بابام میگیره برام با این ک خودم شاغلم

میگ دوس داره خودش برام بگیره هنوزم

خدا حفظشون کنههه

نه عزیزم اصلا هم بد نیست من که واقعا خوشحالم و خداروشکر دارم بچه دار میشم شما سعی کن به حرف هیچکس گو ...

در کل منظورم این بود که مجرد ندیدم تا حالا بخواد پز بده یا از چیزی ناامید کنه 

ولی متاهلا اکثرا میگن ازدواج چیه فلان 

چیزیم بهشون میگی میگن میسوزی در صورتی که خیلیا میتونستن تو ۱۸ سالگی ازدواج کنن ولی خودشون نخواستن دیگه شوهر کردن که چیز خاصی نیس 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

وای اسی حقیقتا من کمتر از یه ماه دیگ نوزده سالم میشه عقدم😂 کاری به اون کاربر ندارم واقعا حرفش ربطی ...

دقیقاااااا من پدرم هیچی برام کم نمیذارن با اینکه ازدواج کردم اونحرفا چیبود زدن آخه ؟چطور روشون شد ؟یکی میگف این ذلته یکی میگف بیفرهنگیه من نمیفهمم از کی ازدواج شد بی فرهنگی ؟

دقیقاااااا من پدرم هیچی برام کم نمیذارن با اینکه ازدواج کردم اونحرفا چیبود زدن آخه ؟چطور روشون شد ؟ی ...

اصلا پیش خودشون فکر نکردن یکی دیگ میبینع ناراحت میشه جدا از اون کاربر😐🥲

خداحفظش کنه💕

دقیقا من ازدواجم کردم باز هرموقع میرم خونه ی بابام دست خالی نمیاماز سوختنه که میگن

عزیزم نظرت چیه 

به همجنس خودت سر قانون بی عدالت طبیعیت نپری؟!

ازدواج کردی یا نکردی تاثیری تو زندگی من نداره

مفهوم خوشبختی برا یه نفر فقط ازدواجه برا یه نفر داشتن درآمد و خریدن آیفون و ماشین ب تنهایی  

پس خوشبختی رو معنی نکن 

کسی ن میسوزه ن حسوده ن بخیله ! این حس منفی خود شماست

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

یه نگاه ب تاپیکاش بندازی میفهمی عقده ایه ...هرسری میام تو سایت نوشته خاهرشوهرم پزشکهنگاه تز یالا ب پ ...

اون ک اصلا شوهر نکرده هنوز تو تاپیکاش دیدم دروغ گفت . اصلا کاری به حرف نا به جا و مزخرف اون ندارم

ولی کاربرای دیگه هم خیلی بی منطق و دور از شعور جواب دادن

اصلا پیش خودشون فکر نکردن یکی دیگ میبینع ناراحت میشه جدا از اون کاربر😐🥲خداحفظش کنه💕

مرسیی 

دقیقا من ک خودم ب شخصه یکم ناراحت شدم بهم برخورد یلحضه پیش خودم گفتم یعنی بقیه راجب منم اینجوری فکر میکنن؟؟

دقیقاااااا من پدرم هیچی برام کم نمیذارن با اینکه ازدواج کردم اونحرفا چیبود زدن آخه ؟چطور روشون شد ؟ی ...

از زمانی ک شوهر کم شد😂😂😂

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستی زیبا🥹😍

من تو اون بحث چیزی نگفتم و فقط داشتم نظراتو میخوندم 

ولی حرف شما ام خیلی زشته الان . ینی چی از سوختن؟ میشه بگید دستاورد ازدواج چیه؟ خیلی دوس دارم بدونم 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭