2777
2789
عنوان

چرا توی تاپیک پربازدید انقد دل اون دختر نوزده ساله رو شکستید

| مشاهده متن کامل بحث + 4044 بازدید | 193 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم الان یجوری شده مجردا ببه هر زور و ضربی میخوان متاهلا رو پشیمون کنن .نود درصدشونم چرت میگن ...

میخان بگن ما خیلی خوشحالیم که مشخصه واقعا خوشحالی ازشون میباره😂😂

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستی زیبا🥹😍

من نمیدونم الان یجوری شده مجردا ببه هر زور و ضربی میخوان متاهلا رو پشیمون کنن .نود درصدشونم چرت میگن ...

اتفاقا تو نی نی سایت برعکسه اکثر متاهلا میگن شوهر میخوای چی کار مجردی عشق و حال کن 

هر چیزی جای خودش خب ‌ آدم تا کی می‌تونه تنها باشه مگه 

بعد اگه ازدواج بده پس چرا خودشون شوهر کردن 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

ازدواج کردن با اعتیاد فرق میکنه یکم فکر کن بعد صحبت شما دوست نداری چهل سالگی ازدواج کن کسی جلوتو نگر ...

کسی هم با شما کاری نداره خانوم جان ک رو همه ریپ میزنیا ! ماهایی ک تو اون تاپیک بودیم داریم اختلاط دوستانه میکنیم شماهم طرز تفکرتو واسه خودت نگه دار 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
اتفاقا تو نی نی سایت برعکسه اکثر متاهلا میگن شوهر میخوای چی کار مجردی عشق و حال کن هر چیزی جای خودش ...

نه عزیزم اصلا هم بد نیست من که واقعا خوشحالم و خداروشکر دارم بچه دار میشم شما سعی کن به حرف هیچکس گوش ندی بعضی وقتا فرصتای خوب تکرار نمیشن هروقت فهمیدی ادم خوبی هست طرفت باهاش ازدواج کن خیلی زود دیر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتم خوندم پیاماشوچقد بی تربیت و بیشعور بود

بعد جالبه واسه من و کسایی ک مخالف بودن تاپیک زدن!

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

کسی که ازدواج موفق داره با دوکلمه حرف مجازی زندگیش رو خراب نمیکنه دوست عزیز

میخان بگن ما خیلی خوشحالیم که مشخصه واقعا خوشحالی ازشون میباره😂😂

دقیقا از بیرون مردمو میسوزونن از داخلم خودشونو

من بیشتر دوستام مجردن جلوی همه میگن مجردی عالیه چیه شوهر

درصورتی به خودم میگن انقدر دیت دست کردیم دیگع خواستگار نداریم و مجبوریم بگیم عالیه مجردی

یا یکی دیگه شون یمدت زنگ میزد بهم گریهههه ک مامان و بابان دیونه ام کردن نمیذارن برم سفر بادوستام کاش میشد فرار کنم از دستشون

من تو تاپیک نبودم ولی مکالماتو که خوندم، خودش اول حرف بی ربطی زد و بعدم کوتاه نیومد و با همه بد صحبت کرد و باعث واکنشای شدید شد. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
کسی هم با شما کاری نداره خانوم جان ک رو همه ریپ میزنیا ! ماهایی ک تو اون تاپیک بودیم داریم اختلاط دو ...

شما خودتو انداختی وسط بحث من با اون خانوم😂😂حرفای غیرمنظقی میزنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا بی نوبت شفات بده....

تفرقه ی بیشتر ایجاد نکن خانوم بفرما این بازی ک‌راه انداختی تموم کن کسی باهات موافق نیس جز یکی دو نفر شبیه خودت !

بیشتر ببینید