2777
2789
عنوان

چرا توی تاپیک پربازدید انقد دل اون دختر نوزده ساله رو شکستید

| مشاهده متن کامل بحث + 4430 بازدید | 193 پست
شما خودتو انداختی وسط بحث من با اون خانوم😂😂حرفای غیرمنظقی میزنی

میشه خواهش کنم شما رو من ریپ نزنی؟!

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
کسی که ازدواج موفق داره با دوکلمه حرف مجازی زندگیش رو خراب نمیکنه دوست عزیز

موافقم با شما 

ولی ادمیزادیم دیگه گاهی من خودمم از تعریفاشون یجوری میشم ک وای چرا ازدواج کردم

درصورتی ک همسرم کاملا مرد خوبیه و ازادم از هرنظر

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی حرفای بعضی کاربرام اشتباه بوده... بعضیا میگن ازدواج یعنی زیر خواب یه مرد دیگه... حالا درسته که.هم مجردی وهم متاهلی خوبی وبدی های داره... ولی دیگه توهین نکنید به متاهلا..  یا یکی میگفت متاهلا برده هستن برای مردها😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

جالب نیس‌براتون استارتر تاپیک‌زد و غیب شد؟ توطئه ای در کار است😅

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
دقیقا از بیرون مردمو میسوزونن از داخلم خودشونومن بیشتر دوستام مجردن جلوی همه میگن مجردی عالیه چیه شو ...

سعی میکنن خودشونو خوشحال و خوب جلوه بدن و همش میگن مجردی خوبه اصلا مهم نیست وای جالب اینجاست میگن اونایی ک شوهر دارن افتخار میکنن کار اشتباهیه ادم میمونه چی بگه 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستی زیبا🥹😍

اینجا این مثال نقض زدنا تو تاپیکا مد شده بود 

طرف میگف من بالاتنه م کوچیکه یکی بود که بیاد بگه وااااای برا منم انقد بزرگه که اصن ....

تو هرموضوعی داشتیم اینارو 

این دختربچه رم لازم بود یکی بشونه جاش

حرف اون خانوم کامالا اشتباه بود ولی شماهم کارتون اشتباه بود یعنی چی که شوهر کردن یعنی کلفتی کردن.؟ یعنی چی که خانواده ات نمی‌خواستن خرجتو بدن شوهرت دادن اصلا فکر میکنید و حرف میزنیدد؟

کاربر تازه وارد نیستمم

اینجا این مثال نقض زدنا تو تاپیکا مد شده بود طرف میگف من بالاتنه م کوچیکه یکی بود که بیاد بگه وااااا ...

تو همین تاپیکم هست بعد جالبه مث پیرزنا فقط‌بلده نفرین کنه خانوم تحصیل کرده !

بیشتر ببینید
اصلا به فرض من کارم اشتباهاین همه جبهه گرفتن لازم بود؟

دیگه تو دعوا که حلوا نمیدن وقتی شما فحش میدی بقیه ام جواب بدتر میدن . ولی کلا اینکه بیای یه چیزیتو بکشی به رخ بقیه واقعا قشنگ نیس ‌. همه میدونن دوران دوستی خیلی با زیر یه سقف رفتن فرق داره این همه اهمیت دادن به این موضوع خوب نیس ضمن اینکه ازدواج قشنگه اره ولی دستاورد تلقی نمیشه که بکوبی تو سر بقیه

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

ولی حرفای بعضی کاربرام اشتباه بوده... بعضیا میگن ازدواج یعنی زیر خواب یه مرد دیگه... حالا درسته که.ه ...

مشخصه از حسادت به زندگی بقیه اینو میگن بلاخره هر چی نباشه مامان خودشونم زیرخوابه دیگه😂😂

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستی زیبا🥹😍

ولی حرفای بعضی کاربرام اشتباه بوده... بعضیا میگن ازدواج یعنی زیر خواب یه مرد دیگه... حالا درسته که.ه ...

خدای من واقعا؟؟؟🫤🤣

پس اونایی ک مجرد خود...ارض...ایی میکنن برده‌ی کی هستن؟ خودشون؟ شیطون؟ چ حرفایی میزنن ادم نمیدونه چی بگه

اگه امثالی مثل شما اینقدر گارد نمیگرفتین وضغ این نمیشد...

بله بله چشم امثال شما بمونید ماها استعفا میدیم

بیشتر ببینید