2777
2789
عنوان

یه سوال فنی😂مگه اهن جز فلزا نیست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 44 پست
ببین عزیزم یون ها ذراتی باردار هستند . داری بار مثبت یا منفی . یونهای نمک سدیم و کلر . سدیم داری بار ...

ارره یه چیزایی از یون یادمه ، نمکو کامل متوجه شدم ،   😊😊

ولی کاش یه داروساز اینجا بود اینم توضیح میداد 

New life is beginning

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آهن دو ظرفیتی سه ظرفیتی یون... اینا با هم فرق دارن عزیز.ضمنا اون ظرف آهنی هم که میگی آلیاژ هست.تو طبیعت آهن خالص معمولا وجود نداره 

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

استارتر كل علم شيمى رو نابود كردى! آهن جزو گروه فلزات و عنصره:  Fe

اما ما فلز رو معمولا نمى خوريم! آهن به شكل عنصر وارد واكنشهاى شيميايى مى شه، به صورت تركيبات مختلف درمياد و به دنبالش شكل و خواص فيزيكيش تغيير مى كنه، مثلا مى شه سولفات آهن، كه اون خاصيت آهن رباييش رو از دست مى ده. تو بدن ما آهن مثلا در ساختمان هموگلوبين قرار مى گيره، تو يك تركيب پروتئينى خيلى بزرگ، كه با اكسيژن يك پيوند شل و ول برقرار مى كنه و اون رو از ريه ها به سلولهاى بدن مى رسونه و اونجا اكسيژن رو آزاد مى كنه. براى همين كمبودش باعث خستگى مى شه. 

اگر لكه هاى خونى بمونه، رنگش به سبز تغيير مى كنه كه اون هم به خاطر اينه كه آهن دو ظرفيتى و سه ظرفيتيه و وقتى از يكى به اون يكى تغيير شيميايى بكنه، دوباره خواص فيزيكيش از جمله رنگش عوض مى شه.

اين كه ميخ تو غذا مى اندازن براى اينه كه بخشى از مولكولهاى آهن، وارد واكنش شيميايى با غذا مى شن، به خصوص غذاهاى ترش كه اسيدى هستند، و آهن به صورت تركيب يونى يا نمكى درمياد. (منظور از نمك، فقط نمك خوراكى نيست، يعنى تركيبى از يك فلز و غير فلز). درضمن جذب آهن در بدن با خوراكى هاى ترش بالاتر مى ره، براى همين توصيه مى شه كه قرص آهن با آب ليمو يا پرتقال مصرف بشه.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.

بچه ها میدونم این حرف مسخره است ولی به نظرم اگه بشه آهن از خون حیوانات استخراج کرد به خیلی جاها میشه رسید چون کل صنعت آهن تشکیل داده به نظرم همونطور که نفت طلای سیاه ،آهن هم طلای صنعت 

پس چرا این قرص اهنا که میخوریم به اهن ربا نمیچسبه 😁😁 واقعا سواله براماهن اهنه دیگه

فرمول فلز اهن fe

فرمول قرص اهن feso4

سولفات هم داره 

شاید بخاطر همین

اردبیل مارالی🥲✨️