2777
2789
عنوان

چرا توی تاپیک پربازدید انقد دل اون دختر نوزده ساله رو شکستید

| مشاهده متن کامل بحث + 4430 بازدید | 193 پست
من تا تهش کنار شما و اون کاربر نائنگی بودم🤍

فدات🫀😘

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فیکه عزیزم !!! اصلا شوهر متخصص هم داشته باشه بازم افتخار خاصی نداره یکی دیگه درس خونده تلاش کرده !

🤣الان تو تخیلاتش خانم دکتره 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حالا شما بیاید کارزار حمایت از ازدواج کودکان بزنیدمگه ازدواج به قد و هیکله؟ازدواج ۱۸ ساله ها اصلا زی ...

و بدتر از اون یکی از کاربرا میگف اره بچه های ۱۵ ۱۶ ساله رو بخاطر جثه میگیرن یعنی ازدواج و در جثه میدید!

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
من تا تهش کنار شما و اون کاربر نائنگی بودم🤍

من فدات😘

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
قسمت یه چیز مزخرفه برای قانع کردن کارهای اشتباه

نه همیشه اشتباه نیست من که اشتباهی نمیبینم اگه شما اشتباه کردی قضیه ش فرق میکنه رو انتخابت کار کن

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستی زیبا🥹😍

یکی هم میره معتاد میشه میگن خب قسمت بوده ! قسمت دست خود ماست

توهین به کسی نیست ولی مردم ما از چیزی که فکرشو بکنی خرافاتی و کوته فکرترن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
نه همیشه اشتباه نیست من که اشتباهی نمیبینم اگه شما اشتباه کردی قضیه ش فرق میکنه رو انتخابت کار کن

من دقیقا 19 سالمه ازدواجم نکردم که انتخابم غلط باشه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

اون کاربر از سر ناپختگی تو تاپیکی که جاش نبود اومد ی حرفی زد و رفت این خانمای اینجا من موندم چرا پریدن بهش بعضی ها فکر میکنند اگه حرف نزنن میگن لالن خو بابا خوندی رد شو دیگه چرا ریپلایش میکنی!!حالا اونم ی حرفی زد تو باید براش طومار بنویسی؟؟

من نمیبخشمشون واگذار میکنم به امام علی

یه چی یاد گرفتیدا هی نمیبخشم نمیبخشم راه میندازید واگذار میکنم به فلانی جوابتونو بده

حرفت زشت بود اون وسط باید قبول کنی . واسه کسی که از لحاظ عقلی رسیده به ازدواج مثلا همچین حرکاتی زشته

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

من نمیدونم الان یجوری شده مجردا ب

به هر زور و ضربی میخوان متاهلا رو پشیمون کنن .

نود درصدشونم چرت میگن ک مستقلن همونایی ک میگن مستقلن بخدا خانوادشون نمیذارع تا سر کوچه برن

فقط الکی میگن تا متاهلا رو مثلا بسوزونن و پشیمون کنن

در صورتی که اگه انتخابت درست باشه متاهلی در کنار سختی ها ومسولیت هاش خیلیم خوبه

خانم های متاهل هم اکثرا شون مستقلن و دست نگاه کن شوهر نیستن

خیلی از متاهلا هم استقلال مالی دارن و همسرشون رو بخاطر پول انتخاب نکردن  بلکه اولویتشون اخلاق و چیزای دیگه ی شوهرشون بوده برعکس خیلی از مجردا ک دنبال پول پسران تا دیگه کار نکنن

و در اخر بگم ک متاهلای عزیز گول حرفای الکیه بعضی از مجردا رو نخورید و به جون زندگی و شوهرو بچه ها و خودتون نیوفتید

یکی هم میره معتاد میشه میگن خب قسمت بوده ! قسمت دست خود ماست

ازدواج کردن با اعتیاد فرق میکنه یکم فکر کن بعد صحبت شما دوست نداری چهل سالگی ازدواج کن کسی جلوتو نگرفته

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستی زیبا🥹😍