2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 14737 بازدید | 267 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ازین سم ها تو کارنامه م دارم حالا اونجایی که ما دعوت بودیم پولدارترین فرد فامیلمون داییم بود 😥ب ...

ماهم تو بند شکم نیستیم اما این انتطارو نداشتیم😂

خیلی پولدارن

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

ما هم یه جا رفته بودیم بذا خودشون پیتزا با مرغ گذاشته بودند برا ما با سوسیس کالباس کارخونه ای تازه پ ...

شمام نباید لب میزدید میگفتی ماهم همینطور سوسیس کالبلس نمیخوریم برامون نون تخم مرغی ماستی چیزی بیارید 

ضرر میزدید حالشون گرفته شه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید
ما هم یه جا رفته بودیم بذا خودشون پیتزا با مرغ گذاشته بودند برا ما با سوسیس کالباس کارخونه ای تازه پ ...

مامانم زنگ زد یکشنبه دعوتشون کرد 

می‌خوایم قرمه سبزی بزاریم

پس خاک برسرشون😅شما سحر دعوت کنید بعد بگید نا عادت نداریم سحری بخوریم بدون سحری روزه می گیریم😄

😂😂😂

فعلا بابام بازور کاری کرد مامانم زنگ زد یکشنبه دعوتشون کرد می‌خوایم قرمه سبزی بزاریم

دعوت کردن بعد جلو مهمون نون پنیر گزاشتن کارشون بد نبوده به نظرت

والل مهمون سر زده هم بیاد یه فکری می کنیم.اصلا برا شام هم نباشه فقط برا افطار هم بوده باشه فقط .حداقل دیگه برا افطار یه اش یا حلیم میشه گذاشت