2777
2789
عنوان

کسی بعد ناامیدی حاجت رواشده

204 بازدید | 19 پست

کسی هست

بعد کلی تلاش برا حاجت روایی ناامیدشده باشع ودیگه فکرکنه حاجت روانمیشه

ولی بطور معجزه اسایی حاجت رواشده باشه

میشه تعریف کنید؟

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)

گویا من اگر راس باشه دعا کنید برام از اول ماه رمضون واقعا معجزه شده ای کاش واقعی باشه

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه مسجدی هست نزدیک محلمون محرم رفته بودیم اونجا مراسم برای ازدواجم دعا کردم بعد یهویی چشمام اشکی شد و یه حس عجیبی بهم دست داد وقتی برگشتیم خونه هنوز لباسامونو عوض نکرده بودیم که زنگ زدن گفتم‌ فلانی ۲ ماهه دخترتونو زیر نظر داره و خوشش اومده 

الان ۶ ساله ازدواج کردیم خداروشکر راضی ام

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
بله.تعریف کردنش طول میکشه. ولی من عمیشه تو زندگی امیدوارم

خداروشکر که حاجت رواشدی🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا دلت بخواد من معجزه دیدم

خداروشکر

ان شاء الله همیشه مشکلاتت حل شن وحال دلت خوب باشه🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله ولی از همین تاپیک مشخصه توکلت قویه و ته دلت هنوز به خدا امید داری 

۱. نذر شماره یک : ۱۲۴/۰۰۰ ذکر یا رزاق ( صفت «رزّاق (بسیار روزی‌رسان/ بسیار روزی‌بخش)

فقط ۳۳/۰۰۰ تا باقی مونده

۲.نذر شماره دو  : ۱۲۴/۰۰۰ ذکر یا وهاب (  یکی از ذکرهای مجرب است که از مهمترین خواص آن می توان به گشایش رزق و روزی و افزایش ثروت اشاره کرد. در کلمه نیز “” به  شخص بخشنده ای است که بدون انتظار به شخص محتاج کمک می کند.

فقط ۳۹/۰۰۰ تا باقی مونده

دوستان زیر ۱۰۰ تا و اعداد خرد قبول نمیشود.

میتونید تو یک نذر یا تو هر ۴ تا نذر شرکت کنید

تا اخر ماه مبارک رمضانم فرصت دارید

تاپیک اخرم

با هر لحن رو کلماتی باهام صحبت کنی..دقیقن لنگه خودت جوابت رو میدم !!!!!!! فقط با شدت بیشتر

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

تاپیک آخرم مرتبط هست چند لحظه قبل زدم لطفا سری بزنید

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

من یه مسجدی هست نزدیک محلمون محرم رفته بودیم اونجا مراسم برای ازدواجم دعا کردم بعد یهویی چشمام اشکی ...

واییی وایییی 😭😭😭💔

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
خداروشکران شاء الله همیشه مشکلاتت حل شن وحال دلت خوب باشه🫂

من قبلا اینجوری نبودم همش گره به کارم می‌افتاد الان چند ماهه اینجوری شدم دختر از یه چیزی ناراحتم الکی الکی مشکلم هل میشه انگار عزیز کرده شدم برای خدا 

شوهرم اعتیاد دارشت من خودم از 5 صبح پا میشدم برای 60 نفر غذا میپختم برای دوتا شرکت 7 صبح میرفتم نظافت آموزش و پرورش تا ساعت 12 12 میومدم تازه شوهرم از خواب بیدار میشد میرفت سرکار با موتوری که خودم براش خریده بودم میرفت پیک موتوری که فقط خرج موادش در بیاره این غذا هارو بسته بندی میکردم میدادم می‌برد به بچه‌ هام می‌رسیدم خونه رو مرتب میکردم تا ساعت 4 4 به بعد مشتری میومد برای لباس خیاط لباس مجلسی و لباس عروسم دیگه تا 9 شبم کارم با خیاطی بود هر روز کارم همین بود قسط و کرایه خونه خرج خونه همه چی با خودم بود شوهرمم مترسک سر شالیز تا اول آذر فهمیدم سرطان سینه دارم 

داشتم دیونه میشدم تمام کارامو از دست دادم چرخ خیاطیامو فروختم خرج دوا دکتر خیییییلی زیاد بود خرج داروهام از خدا خیلی طلب کار بودم خیلی از بیمارستان اومدم خونه با حال داغون داشتم دیونه میشدم  غسل کردم وضو گرفتم دو رکعت نماز توبه خوندم تا اون روز نماز نمیخوندم زیارت مشلول گزاشتم خوندم این زیارت معنی خیلی خیلی قشنگی داره بعد بلند بلند انگار عزیز ترین کسم مرده گریه کردم دختر از اون روز انگار خدا قدم به قدم با منه من ماهی 9 ملیون دارم قسط میدم ماهی 3 تومن دارم کرایه خونه میدم خرج دوا دکترم نزدیک 10 ملیون اصلا نمیدونم از کجا میاد منی که اصلا دیگه کار نمیکنم یعنی نشده یه بار لنگ بمونم شوهرم خودش با پای خودش رفت کمپ دوماهه تو کمپه قسم خرده تا پاک نشه نیاد بیرون شیمی درمانی خیلی خوب داره جواب میده خیلی خیلی صبور شدم زندگیم خیلی خوب شده خیلی من با تمام وجودم خدارو تو زندگیم حس میکنم  

من قبلا اینجوری نبودم همش گره به کارم می‌افتاد الان چند ماهه اینجوری شدم دختر از یه چیزی ناراحتم الک ...

میشه از ته دلت دعام کنی زندگیم بخاطر اشتباهات گذشتم به فنا نره دعا کنی خدا کمکم کنه 🥺

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم