2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 17361 بازدید | 267 پست
ما شام دادیمفقط ما مهمونشون نبودیم که زیاد بودن همه تعجب کردن😁

منم ازین سم ها تو کارنامه م دارم 

حالا اونجایی که ما دعوت بودیم پولدارترین فرد فامیلمون داییم بود 😥

بقران من اصلا به بند غذا نیستم کلا شکمو نیستم وخیلی کم اشتهام ،ولی رسما سر سفره همه همدیگرو نگاه میکردیم خیلی بد بود

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اه انقد بدم میاد احترام نمیذارن خو مث آدم پذیرایی کن کسی مجبورت نکرده که دعوت کنی آدمو بعد گشنه بفرس ...

😂

من برام مهم نیست اما مامانم کلمو کند🥴

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

میشه کاملتر بگی؟زنگ زدند دعوت کردند بعد فقط نون پنیر سبزی گذاشتند؟چند نفر بودید؟وضعیت مالی‌شون چطوری ...

۱۵نفر بودیم نون و پنیر سبزی زولبیا و بامیه و شربت دادن

وضع مالیشون توپ هست

🤦🤦🤦🤦🤦😁😁😁😁 شمام تو روشون با صدای بلند میگفتی مانند پس کی شام میخوریم مردم از گشنگی

😂😂

من که اصلا حواسم نبود شوهر عمم یه نگاهی میکرد🤣

ما هم یه جا رفته بودیم بذا خودشون پیتزا با مرغ گذاشته بودند برا ما با سوسیس کالباس کارخونه ای تازه پیتزا ما سوخته بود بعد می گفتند ما سوسیس کالباس بیرونی نمیخوریم😅البته من خودم سریع با اینجور آدما قطع رابطه می کنم 

پس تا ماه رمضون تموم نشده شمام به افطار دعوتشون کنیین

ما دعوت کردیم بابام میگه دوباره دعوت کنیم تو عید😑

یکشنبه میان خونمون می‌خوام ساده تر بزاریم قرمه سبزی 

والا ما وقتی میاییم مهمون کنیم تجملاتی برخورد نمی کنیم ولی مثلا فسنجون بخواییم بپزیم میگیم شاید کسی ...

ماهم همینطوربم ۲نوع غذا می‌زاریم 

بابام میگه دوباره دعوت کنیم🙄

مامانم زنگ زده یکشنبه دعوت کرده میخواد ساده تر بزاریم قرمه میزاریم