2777
2789
عنوان

بهم تهمت زدن امشب

708 بازدید | 41 پست

مهمون داشتیم خالم اینا بودن من گوشی مامانمو آوردم شالمو درست کنم چون اینه دور بود گوشی رو باز کردم شالمو درست کردم و.. بعد یادم رفتم گوشی رو خاموش کنم همینجوری موند رو دوربین بعد دختر خالم بعد اینکه رفتن پیام داده عکس و فیلمی که از من گرفتی پاک کن 

آنقدر ناراحت شدم تهمت زده فیلم خودمم هست زنگ زدم گفتم گفت تو جوری گوشی رو گرفتی من شک کردم😐

بعد فردا قراره بریم خونشون به نظرتون نرم که نشون بده ناراحتم و نرفتم یا برم گوشی مامانمو نشون بدم که فقط خودمم که دارم شالمو درست میکنم؟؟

نظر بدین چیکار کنم که تهمت کلا ازم پاک بشه و دیگه نگن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم بشخصه سوتفاهمو حل میکردم و نمیرفتم

زنگ زدم گفتم گفتم فیلم هست درست نزدم بیا ببین و اینکه من پسر حالت نیستم که دخترم دخترخالتم من عکستو و فیلمتو می‌خوام چیکار آخه 

به نظرت چی بگم آنقدر ناراحتم مثل خواهر دوسش داشتم ولی خب اون..

زنگ زدم گفتم گفتم فیلم هست درست نزدم بیا ببین و اینکه من پسر حالت نیستم که دخترم دخترخالتم من عکستو ...

بعد توضیح چی گفت؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
همین آخه پسرم نیستم بخوام ی کاری بکنم آخه نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن

اگه از خودت فیلم گرفتی برو بهش نشون بده. اگه فیلم نگرفتی ولش کن محلش نذار

بره به هزار نفر بگه کی به این چیزا اهمیت میده! پسر که نیستی

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.