2777
2789
عنوان

امشب شوهرم صحنه قشنگی خلق کرد

1716 بازدید | 61 پست

حدودا ۱شاله عقد کردیم 

فعلا عروسی نگرفتیم 

امشب بعد شام رفتیم عید دیدنی خونه خاله همسرم ، با پدر شوهرم و مادر شوهرم 

اونجا که اومدیم بیرون از خونه ، پدر شوهر و مادر شوهرم کفششونو پوشیده بودن داشتن میرفتن،  شوهرمم پوشیده بود داشت میرفت که دید من هنوز نپوشیدم ، چون کفشام کتونی بود و بندی 

و چون از صبح پریود شده بودم و کمرم درد میکرد و همسرم این قصیه رو می‌دونست 

اونجا که اومدم خم بشم بندامو ببندم، اومد جلو یهو گفت بزار من میبندم ، بعد خم شد و بند کفشامو  بست 

بعد خاله شوهرم و شوهرش، دم در خونه وایساده بودن مارو مثلا بدرقه کنن، جلو اونا گفت 

هم خجالت کشیدم هم خوشحال شدم 

وای ینی انقد ذوق کردم  و کیلو کیلو قند تو دلم اب شد کا خدا میدونه ، فک کنن دیابت گرفتم 😅😁🤣

کار امشبش هیج وقت یادم نمیره 

بنطرتون من اسگلم برا همچین صحنه ای دارم غش میکنم ؟؟؟؟؟

بنطرتون این حس و حالمون بعد اینکه بریم زیر یه سقف هنوز میمونه یا از بین میره ؟؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه از بین نمیره

بعد ۱۰ سال همسرم این کارو میکنه هنوز ذوق میکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

به لطف خدا که موندگاره عزیزم

شاد و تندرست باشید کنار هم و لحظه هاتون پر از این حس های خوب♥️

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید