2777
2789
درسته موقعيت مهمه اینجا همه میگن ۳۰ سال خوبه یا ۲۰ سال زوده هرکس برا خودش تصمیم میگیره بستگی به شرای ...

اکثرا ۳۰ ب بالان خودشونم مجردن

یکی ازدواج کرده خوشبخته

میزنن رو سرش

عقده بازی در میارن

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا یکی زود ازدواج کرده همه ریختن سرشچیکاررب. بنده خدا داری موقعیتش خوب بود دلش خواس ازدواج کرد ب ت ...

خب اون شخص چرا توی تاپیکی ک دختره از ازدواج نکردنش ناراحته میاد میگه شوهر کردم. خب ک چی؟ دیگ دنیا همینه. ادب و شعور نداشته باشی،جامعه خودش دست بکار میشه.

اینا همونایین ک تا یکی میاد مثلا میگ پدر ندارم، میگه منکه دارم چقدددد مهریونه. یکی میگ من چاقم ناراحتم، میاد میگ منکه لاغرم. بعضی موارد هست ک ادم باید ملاحظه داشته باشه!

..
خب اون شخص چرا توی تاپیکی ک دختره از ازدواج نکردنش ناراحته میاد میگه شوهر کردم. خب ک چی؟ دیگ دنیا هم ...

من کلی گفتم

چند بار ب منم نیش زدن

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
بابا یکی زود ازدواج کرده همه ریختن سرشچیکاررب. بنده خدا داری موقعیتش خوب بود دلش خواس ازدواج کرد ب ت ...

به بعضیا باشه که واسه زندگی همه می خوان تصمیم بگیرن🫥

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

بیشتر ببینید