2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا چی گفته

مسخرش میکنم وگرنه این همه کسمه🥹😂

اول‍‌ی‍‌ن‌ح‍‌س‍‌ی ک‌‌‍ہ مـادرتـت ب‍‌ه‍‌ت‌داش‍‌ت ت‍‌ه‍‌وع ب‍‌ود ...! دی‍‌گ‌‌‍ہ از م‍‌ا چ‌‌‍ہ ان‍‌ت‍‌ظ‍‌اری داری خ‍‌ب                                                                ◥ᖫℭяα𝕫Ÿ༒₭ɨllǝ℞ᖭ◤

بگو بعضی از نی نی سایتی ها 

من اصلا کسی رو مسخره نمیکنم 

مامانم یادم داده اگه یکی یه سنگ سیاه خریده بود

آورد نشونتون داد گفت قشنگه؟

شما بگید قشنگه

سلیقه اون پسندیده

شما چیکار دارید ذوقشو کور کنید

این نصیحت مادرمو توی همه برخوردم با دیگران رعایت میکنم 

مسخره هم نمیکنم

والا

چقد من حقگوعم نه؟

اول‍‌ی‍‌ن‌ح‍‌س‍‌ی ک‌‌‍ہ مـادرتـت ب‍‌ه‍‌ت‌داش‍‌ت ت‍‌ه‍‌وع ب‍‌ود ...! دی‍‌گ‌‌‍ہ از م‍‌ا چ‌‌‍ہ ان‍‌ت‍‌ظ‍‌اری داری خ‍‌ب                                                                ◥ᖫℭяα𝕫Ÿ༒₭ɨllǝ℞ᖭ◤

بگو بعضی از نی نی سایتی ها من اصلا کسی رو مسخره نمیکنم مامانم یادم داده اگه یکی یه سنگ سیاه خریده بو ...

چه باعقل و باشعوری🥲

بابا یکی زود ازدواج کرده همه ریختن سرشچیکاررب. بنده خدا داری موقعیتش خوب بود دلش خواس ازدواج کرد ب ت ...

درسته موقعيت مهمه اینجا همه میگن ۳۰ سال خوبه یا ۲۰ سال زوده هرکس برا خودش تصمیم میگیره بستگی به شرایطش داره . ادعا روشن فکری هم میکنن ادا درمیارن