2777
2789
تو فضای واقعی انقدر بعضیا راحت همه رو مسخره میکنن دیگه تو فضای مجازی که جای خود داره

خودم فهمیدم این مدل آدما عاشق اینن که تاثیر رفتارشون رو روی بقیه ببینن

واکنش نشون ندی همه زهر حرفش به خودش برمیگرده😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی ناراضین برنپول مشاوره نمیدن داریم راهنمایی میکنیم تازه طلبکارم هستن

راهنمایی نمبکنن نیش میزنن

انتقاد هم باید محترمانه باشه

ن اینکه مسخرع کرد

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
بیوت چ قشنگع🥲

متشکرم💖

دلی بود

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

خودم فهمیدم این مدل آدما عاشق اینن که تاثیر رفتارشون رو روی بقیه ببیننواکنش نشون ندی همه زهر حرفش به ...

دقیقاً

که من همچین هنری رو ندارم متاسفانه 🤦🏻‍♀️

هر کی مسخرم کنه اکثر مواقع واکنش نشون میدم و میشه یه نقطه ضعف 

و آخرشم بهم میگن چقدر بی جنبه ای ، حساسی..!!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
راهنمایی نمبکنن نیش میزننانتقاد هم باید محترمانه باشهن اینکه مسخرع کرد

شما نمیتونی کسی رو تربیت کنی

اگه ناراحت میشی اینجا تاپیک نزن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
تازه به مجردها گفتن زیر خواب شوهر نشی زیرخواب غریبه میشی اینم دیگه مجردها گفتن😐😐😬

اون دیگه چیزی به نام مغز تو کلش نداشته ! پوک پوک بوده 🤐😂

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید