سالی یک یا دو بار میام خونشون . هر بار نهایت ۲ روز میمونم . راهمون دوره من گیلانم اونا اردبیلین .الان من اومدم خونشون مهمون میاد من باید پذیرایی کنم ؟ یا خودشون ؟ من نکنم کار زشتیه ؟ ترکا جواب بدن
کلا به دوش تو نباشه نهایت یه چایی بیار یا لیوان جمع کن توعم مهمونی
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خانواده ربط داره و دیدگاهشون، اگه مادر شوهرت پیر باشه یا پادرد و اینا قشنگ نیست شما بشینید ، اما در کل رسم و اصل نیست عروس پذیرایی کنه که میگید ترکها جواب بدن
خیلی ربطی به ترک ها و اینا نداره، اگه مهموناشون کمه میتونید کمک کنید چه اشکال داره بهرحال فامیلهای شوهرتون هم محسوب میشن اگر خودشون کسی رو تو خونه دارن ک پذیرایی کنن شما در حد چایی اوردن یا نهایت شیرینی تعارف کردن کمک کنید وبقیه رو اجازه بدید خودشون انجام بدن. برای مهمونای خیلی غریبه هم میتونید محترمانه بگید بیرون نمیاید و برید داخل یه اتاق. اما اگه مادرشوهر پدرشوهرتون سالمند هستن و توانایی پذیرایی ندارن حالا یکی دو روز اونجایید کمک کنید به نظرم یه جور احترامه.
فامیلای مادرشوهرم میومدن کلی مردو پسر بزرگ هم بودن بهم میگفتن پذیرایی کن میگفتم نه راحت نیستم آقایون هستن دولا راست شم جلوشون و پذیرایی کنم این وظیفه پسراته