2777
2789

نامزدیم هنوز 

لاغره بهش میگم بخور چاق شو نمیخوره ادا درمیاره ، غذا خوردنش از منم کند تره 

یسری غذا ها رو کلاااا نمیخوره مثل حلیم و ...😐

خیلی رو یه موضوع فکر می‌کنه برای انجام یه کار معمولی

وام گرفته بودیم نصفش رو وسیله گرفت بقیش مونده بود تو حسابش اون موقع سکه ۶۵ تومن بود هی گفتم بخر نخرید آخر سر انقد مخشو خوردم سکه ۷۸ تومنی رو رفتیم خریدیم بعد یهو ریخت ، ازون موقع هی میگف میدونستم میریزه و غیر مستقیم میگف اشتباه کردم!!! 

ولی الان ک اومده بالا اصلا هیچی نمیگه 

دیروزم برگشته میگه ب من از بس زور می‌کنی همچیو حس میکنم برده شدم😳😐 و خیلی موضوعای دیگه مثل همین 

قرار بود عید بریم مسافرت اونم دیروز دیدم خیلی تو فکره گفتم ب چی فکر میکنی ؟ گفت سفر

بعد من اومدم خونه اونم رفت خونشون پیام داده میگه سفر نریم ، پولشو بدم خونه رو کنف کنیم🙄

خسته ام خستهههه 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلِ رس عزیزم چسبندگیش به شدت بالاست و کارتو راه میندازه😂😂شوخی کردم امیدوارم ناراحت نشی 

عزیزم بعضی مردا همینن کلا فکر اقتصادی ندارن یا خیلی محتاطن منم دیدم اخلاق عوض نمیشه عزیزم شما سعی کن کناربیای

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

الان ک نامزد هستین ک اصلا دستت ب جایی بند نیست بعد شروع زندگی مشترک ریشتر میتونی تو مشتت بگیریش

همسایه ایم 

اکثر وقتا باهمیم 

چجوری میشه یعنی بعد ازدواج؟