2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید هر دو طرف برید خدمات قضایی با مدارکتون درخواست بدید بعد براتون نوبت مشاوره تعیین میکنه،۵ جلسه مشاوره ست حالا یا صحبت میکنید که نمیخواین ۵ جلسه رو برید هزینه ۵ جلسه رو میگیره ولی فقط همون یک جلسه میرید بعد بهتون برگه میده میرید خدمات قضایی تکلیف مهریه و بچه ها و نفقه شون اگه دارید تعیین میکنه بعد نوبت دادگاه براتون پیامک میشه میرید دادگاه همون جلسه اول بهتون نامه میده میرید محضر ،میفرسته آزمایش بارداری که همون موقع میتونی جوابش بگیری و ببرید محضر و تمام

مرسی از اطلاعات خوبت ❤️

قربانت ولی اگه جا داره و فکر میکنی با مشاوره و کمک خودتون حل میشه جدا نشو خیلی سخته چون تجربه ش رو داشتم با دوتا بچه جدا شدم پشت هم نداشتم مستاجری و سختی زیاد کشیدم

قربانت ولی اگه جا داره و فکر میکنی با مشاوره و کمک خودتون حل میشه جدا نشو خیلی سخته چون تجربه ش رو د ...

آخه روانیه خانوادش و خودش اذیت میکنن تو یه ساختمونیم خونه رو هم جدا نمیکنه یه روز خوش نداشتم از دستشون

آخه روانیه خانوادش و خودش اذیت میکنن تو یه ساختمونیم خونه رو هم جدا نمیکنه یه روز خوش نداشتم از دستش ...

حالا باز با مشاور خانواده مشورت کنین شاید راهکاری داشته باشه،اگه خودش راضیه به طلاق و چسبیدن به خانواده ش که هیچ اگه میبینی دوستت داره رفتی مشاوره و دادگاه به توافقی رضایت نده بگو میخوای جدا از خانواده ش باشی